Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a fiú is rámírjon?
Szoktunk beszélgetni, el is mondtunk egymásnak titkokat is. Viszont mindig én írok rá. A legtöbbször lekezel egy like-al. Mit tegyek, hogy érdekeljem annyira, hogy érdeklődjön és rámírjon?
Eléggé csöndes de azért nem annyira szerintem, hogy ne merne rám írni.
Ha egy like jelet küld akkor egyántalán nem érdekled.
Lehet, hogy ez durva de sajnos nem vagy az esete :(
De biztos találsz majd mást hajrá!
De ha mindenképpen beszélgetni akarsz vele lefogadom, hogy játszik valamilyen játékkal a gépen próbálj arról kérdezni.
Okés hagyom de
Inkább nem keresek senkit már. Feladtam.
Én is azt mondom, most legyen benned annyi tartás, hogy nem írsz neki többször. Nagyon gáz, hogy leráz egy like jellel. Nekem ebből egyértelmű lenne, hogy annyira azért nem akar beszélgetni.
Ne írj neki többet. Ha érdekled össze szedi magát rád ír és mindent megtesz, hogy fent maradjon a beszélgetés.
És az is igaz, hogy minden rá írással csak egyre kevésbé fogod érdekelni. Kitartást, álld meg, hogy ne keresd te.
Rendben :)
Elhatároztam, hogy amikor rá akarok írni, a regényemet fogom írni. Így valszeg sokkal jobban haladok majd azzal is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!