Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mennyire veszed észre, ha valaki szerelmes beléd/másba? Ha észre veszed mondasz valamit?
Saját tapasztalatom szerint a nők sokkal könyebben észreveszik, ha valaki szerelmes valakibe.
Ha észrevenném/rájönnék, hogy valaki szerelmes belém csak akkor mondanék neki erről bármit is, ha nekem is bejön. Amúgy meg vagy reménykedek, hogy elmúlik és nem mond semmit, vagy pedig ha megmondja, akkor kénytelen leszek visszautasítani.
25/F
Ha valaki belém szerelmes azt tuti nem veszem észre.
Másokon viszont észre szoktam venni.
Észreveszem, de volt, hogy nem mivel minden ember más. Ha valaki másba, azt könnyebben észre szoktam venni. Ha belém,akkor egyenes szoktam lenni és kedvesen megmondom, hogy ne keltsek a másikban hiú reményeket. Olyan is volt már, hogy nonverbálisan finoman érzékeltettem, hogy ne haragudj, de nem.
Másnál nem mondok semmit mivel az az ő dolga, maximum akkor ha kikérik a véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!