Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj lehet velem?
Nehéz erről írnom , de nem tudom kihez fordulhatnék segítségért, ezért megpróbálom itt.
Az a helyzet, hogy egy ideje már a páromon kívűl nem nagyon akarok másokkal találkozni. Sokkal inkább szeretek kettesben lenni, mint baráti összejövetelekre menni, esetleg az ő szüleivel találkozni. Már-már úgy érzem megerőltető egy-egy ilyen találka és simán el tudnám képzelni úgy az egész életemet hogy csak mi ketten vagyunk...
Tisztában vagyok vele hogy ez nem normális. Mi okozhatja ezt a beszűkült tudatállapotot? Mit tehetnék, hogy ez változzon?
24N
Szerintem ott a baj, hogy azt hiszed ez probléma miközben nem. Én se szeretek nagyon emberekkel találkozni ezért nem is találkozok és teljesen boldogan élek. Tudom vannak olyanok akik ha egyedül vannak 10 percig akkor elpusztulnak de ez ilyen. Ha úgy érzed, hogy szeretnél azzal az egy emberrel lenni akit szeretsz akkor legyél csak vele. Mindig csak azt figyeld, hogy te mit akarsz. :D
Ez csak a személyes véleményem de remélem segít. :P
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!