Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez? Van aki megtudja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Van aki megtudja ezt fejteni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy egy éves párkapcsolatom.Nagyon szeretem de annyi hiányzik az egészből hogy sosem mondja nekem hogy szeret nem kapok szép szavakat,sosem csókol meg nem bújik össze velem meg semmi de ezen kívül jól megvagyunk...Viszont van egy legjobb fiú barátom...mindig kedveskedik nekem..baromi jól kijövünk de rendesen féltékeny vagyok mikor lányokról beszél...féltékeny leszek ha arról beszél mással fog csókolózni..Azt hiszem nem vagyok bele zúgva hiszen ott a barátom és nem szeretnék szakítani vele de ahh nem tudom mi van velem:( A barátom pont az esetem külsőre míg a legjobb fiú barátom nem de mégis ez van:( én nem értem..kérlek ne szidjatok kommentben próbáljuk megfejteni inkább mi is ez:(💕 18/L
2020. ápr. 19. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kerdesben a valasz
2020. ápr. 19. 00:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem minden tini átéli, hogy van egy már kihűlő vagy eleve nem túl fényes kapcsolata, de persze ott a legjobb barát aki nem is néz ki olyan jól, de sokkal szorosabb ami köztünk van, meg fél szavakból értjük egymást, meg igazából részegen megakarjuk őt csókolni stb.. és lehet ezen pár hétig pörögni, hogy na kit válasszak.

Én az (akkor még) barátot választottam akivel aztán 7 évig együtt maradtunk.

Habár nem 1 éves kapcsolatom volt, hanem pár hónapos.

2020. ápr. 19. 01:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem elégít ki téged a dísz pasi érzelmileg, akkor dobd, de ne is fuss azonnal a másik fiú karjaiba. 25 évesen is nagyon sok dolog fog még veled történni, szóval próbálj meg aszerint dönteni, mi az amit nem szeretnél kockáztatni és elveszíteni, ha elrontod, vagy mi az, amit jobban szeretnél megélni és ha később el is romlik, megérte az addig ráfordított idő és energia.
2020. ápr. 19. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!