Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány barátnak írnátok ilyet versben?
Fiúkhoz szól a kérdésem.
Van egy srác a suliban, állandóan utánam jön, velem van, és karácsonykor is érdekes módon engem húzott. Állítása szerint nem szerelmes senkibe, legalábbis, ha megkérdezik tőle, akkor ezt mondja. Írt nekem egy nagyon kedves hangvételű verset, az egész arról szól, hogy engem dicsér. Néhány mondatba még bele lehetne magyarázni hogy baráti kedvesség, de ezek mellé még azt is leírja a versben, hogy szép és kedves vagyok. Ti írnátok ilyet lánybarátnak anélkül hogy akarnátok tőle valami komolyabbat?
A másik dolog, hogy ha valaki mondja neki, hogy mi tuti hogy járunk, annyit vagyunk együtt, akkor mindig félvigyorral közli hogy barátok vagyunk.
16/L
Tetszel neki 100%.
Bárkinek nem írnak ám verset a fiúk :D
Nyilván nem fogja azt mondani ha megkérdezik, hogy igen a barátnője vagy mert nem vagy az. Még nem kérdezte meg tőled, nem hívott el sehova. Elsőnek ahoz kell összeszedni a bátorságát, hogy kezdeményezzen jobban de ahoz az is kell, hogy lássa rajtad, hogy te is szeretnéd a kapcsolatot.
Tehát még egyszer a lényeg, hogy tetszel neki biztosan :D
#1 vagyok
bocs, lehet, hogy én értelmeztem rosszul, de azt a verset mikor írta neked? mert említetted a karácsonyt, és én azzal kötöttem össze
Nem volt kötelező verset írni
Volt hogy más lány is kapott de az nem 1 oldalas volt meg nem volt beleírva hogy szép meg jó
Nálunk se volt kötelező verset írni, de szinte mindenki írt, ís a legtöbben olyenek írtak a másikról, hogy szép/kedves/cuki/vicces/stb.
Engem is egy fiú haverom húzott, ő is olyanokat írt hogy aranyos, okos meg szép vagyok, de nem magyaráztam bele semmit.
Én is egy fiú haveromat húzztam és én is olyan dolgokat írtam róla, hogy mennyire intelligensnek meg tehetségesnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!