Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lány barátnak írnátok ilyet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány barátnak írnátok ilyet versben?

Figyelt kérdés

Fiúkhoz szól a kérdésem.

Van egy srác a suliban, állandóan utánam jön, velem van, és karácsonykor is érdekes módon engem húzott. Állítása szerint nem szerelmes senkibe, legalábbis, ha megkérdezik tőle, akkor ezt mondja. Írt nekem egy nagyon kedves hangvételű verset, az egész arról szól, hogy engem dicsér. Néhány mondatba még bele lehetne magyarázni hogy baráti kedvesség, de ezek mellé még azt is leírja a versben, hogy szép és kedves vagyok. Ti írnátok ilyet lánybarátnak anélkül hogy akarnátok tőle valami komolyabbat?

A másik dolog, hogy ha valaki mondja neki, hogy mi tuti hogy járunk, annyit vagyunk együtt, akkor mindig félvigyorral közli hogy barátok vagyunk.

16/L

2020. ápr. 17. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
mivel csak nagyvonalakban írtad le a verset, így sok mindent nem tudok leszűrni belőle, de a kedves és a szép önmagában még nem jelent semmit, főleg, hogy az ilyen versnek pont az a célja, hogy a másik jó tulajdonságait kell beleírni
2020. ápr. 17. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tetszel neki 100%.

Bárkinek nem írnak ám verset a fiúk :D

Nyilván nem fogja azt mondani ha megkérdezik, hogy igen a barátnője vagy mert nem vagy az. Még nem kérdezte meg tőled, nem hívott el sehova. Elsőnek ahoz kell összeszedni a bátorságát, hogy kezdeményezzen jobban de ahoz az is kell, hogy lássa rajtad, hogy te is szeretnéd a kapcsolatot.

Tehát még egyszer a lényeg, hogy tetszel neki biztosan :D

2020. ápr. 17. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

bocs, lehet, hogy én értelmeztem rosszul, de azt a verset mikor írta neked? mert említetted a karácsonyt, és én azzal kötöttem össze

2020. ápr. 17. 16:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem volt kötelező verset írni

Volt hogy más lány is kapott de az nem 1 oldalas volt meg nem volt beleírva hogy szép meg jó

2020. ápr. 17. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Juuuujjj ezek alapján tuti bejössz neki:D ha neked is tetszik akkor küldj felé jeleket mert biztos bátortalan még ahhoz hogy lépjen
2020. ápr. 17. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk se volt kötelező verset írni, de szinte mindenki írt, ís a legtöbben olyenek írtak a másikról, hogy szép/kedves/cuki/vicces/stb.

Engem is egy fiú haverom húzott, ő is olyanokat írt hogy aranyos, okos meg szép vagyok, de nem magyaráztam bele semmit.

Én is egy fiú haveromat húzztam és én is olyan dolgokat írtam róla, hogy mennyire intelligensnek meg tehetségesnek tartom.

2020. ápr. 18. 10:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy valószínűoeg színoatikus vagy neki, csak még nem mert elhívni valahova... Szerintem ha tetszik neked, te is nyugodtan fölvetheted hogy pl suli után menjetek el mekibe.
2020. ápr. 18. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!