Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta hogy szeret ha nem igaz?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem szép lassan egy sráccal és megbeszéltük, hogy mindketten komoly kapcsolatot szeretnénk egymástól.
Össze is jöttünk, de hírtelen leszart.
Azt állította hogy szeret meg boldog mellettem, de ezeket mind magától írta.
Sajnos tőle ezekre nem kaptam választ, így szeretném megtudni hogy miért csinálhatja ezt valaki.
2020. ápr. 13. 14:58
1/1 anonim válasza:
Számtalan oka lehet😅. Az hogy "leszar" miben nyilvánul meg? Ebben a helyzetben elég nehéz találkozni szóval ez érthető, hogy nem akar se téged sem magát veszélynek kitenni. Ha meg arra gondolsz hogy nem ír stb. Hát... Személy szerint én se szeretek chatelni, hívásozni stb. Ettől függetlenül még simán lehet hogy szeret de te ismered... Az is lehet nehezen mutatja ki az érzéseit vagy csak sok neki ez az egész és levegőre van szüksége. Persze az is elképzelhető hogy kihasznál de mint már írtam te ismered. Próbáld meg megkérdezni még1x mi lehet az oka aztán ha csak kihasznál azt elég hamar le lehet szűrni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!