Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik egyszer így, egyszer úgy?
A crushom az egyik legjobb fiú haverom. Ő ezt szerintem nem tudja. Szépen alakult a kapcsolatunk, mindig kerestük egymást. Sajnos nyilvánosan egy olyan ponton rúgott belém, amely számomra elég érzékeny terület (sulis teljesítmény). Természetesen ő ezt nem érezte pofátlanságnak, mások unszolására is elég lenéző hangnemben kért tőlem bocsánatot. Azon még inkább megsértődtem, végül azt mondtam, hagyjon békén. Azt követő hétvégén egyik bnőm mesélte hogy buszon kérdezte tőle a srác, hogy van-e esély hogy köztünk a kapcsolat javuljon. Nem értem, hogy ezt miért nem személyesen kérdezte meg tőlem. Akkor azt mondtam, hogy van, de szerintem ez az infó nem jutott hozzá el, mert újabban még neki áll feljebb, ő is játssza a sértődöttet.
-azt mondja, hogy nem fogom nekem köszönni, sem nyalizni
-Facebookon kitöröltem ismerőseim közül, ezt valahogy észrevette, és utána nem keresett
-azt mondta, hogy én nem tudok megbocsátani, mert haragtartó vagyok, mindenre emlékszem (ezeket hátam mögött)
-sokszor vagy levegőnek néz, vagy olyan is volt, hogy szemtelen vigyorrral nézett maga elé
Ellenben vannak fura dolgai, amik talán kicsit azt mutatják, hogy érdekelhetem:
- bnőm szerint mindig rólam beszél (főleg akkor volt ez miután összekaptunk)
- a tanárainkat is kérdezte rólam
-mikor mással beszéltem,és ő ott volt, láttam, hogy hallgatja, amit mondok
- mikor a büfében sort álltam, akkor ő az angolteremnél várakozott, és hosszasan az arcomat nézte (pedig általában úgy tesz mintha nem érdekelném)
-mikor tornadresszben mentem be a terembe,ahol neki tesiórája volt,utánam fordult
-egyik haverjával beszélgettem, és ő utána megkérdezte a haverját, hogy mit mondtam
-mikor koliban gyűlés volt, láttam, hogy engem keres hogy hol ülök, mert mikor megtalált már nem nézelődött jobbra-balra
- mikor egy konferencián egymás mellett ültünk, láttam, hogy a szeme sarkából figyel
-utálja azt a fiút, aki elmondta nekem, hogy mit tett a hátam mögött, állandóan piszkálja, és mondta hogy én miatta nem szólok hozzá
Ha nem akar felkeresni engem, akkor miért viselkedhet ennek ellenére így?
17/L
Ebben szerintem te vagy a hibás. Írtad, hogy nem érezte pofátlanságnak, amiért megbántott. Hát persze hogy mások unszolására kért bocsánatot.
Gondolom te is éreztél már olyat, hogy nem kellene bocsánatot kérned, mert nem mondtál semmi sértőt, de a másik fél mégis magára vette. Na ugyanitt is ez van, csak itt te vagy a másik fél.
Amúgy meg nem azért, de hány éves vagy? Mert ilyet csak az óvodasok csinálnak, hogy kitörlik egymást Fb-on az ismerősök közül, mert besértődtek rá. Ez már dedós szint.
Első vagyok:
Gondolom azért viselkedik így, mert vagy tetszel neki, vagy utál. Vagy beképzeled ezeket, és nem is csinál ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!