Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ez ügybe?

Korlátozás nem tilalom.
Pedig most nem tudsz mást tenni. Sajnos ez a helyzet van, ezt a lány is megérti ha értelmes, ha meg nem akkor jobb is.
Ha írásban nem megy a dolog akkor esetleg a telefonálást hozd fel, hogy nem e beszélgettek úgy.

Kevin7777, te így írásban nem vagy szimpi.
Mivel nem ismerlek ezért írtam hogy írásban ill. válaszok alapján.

Valami jó szöveget írj neki, nem tudom, ha már szünet van megnézném Szent László hermáját (most mondtam egy győri példát) és mondd, hogy akár összefuthattok. De lényeg, hogy spontán légy, ne litániával írd le. Ez csak példa volt, de ha mást szeretnél írni, akkor mást írsz. Sok sikert ;)
19/F

Szerintem egy Skype/messenger hívás sokat lendíthet a dolgokon. Sokat számít az élőszavas beszélgetés, hallod a másik hangját. És ha már úgy áll a dolog akkor mondjuk a háttérbe gyertyák hogy lássa hogy készültél, meghittebb környezet. Csak legyél önmagad.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!