Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell valakit a vallása miatt elítélni?
Figyelt kérdés
Röviden a történet: ismerkedem/randizom vagy nem is tudom, egy sráccal. Tudom hogy ateista, semmi bajom nincs ezzel. De én egy modern felfogású zsidó családból jövök, és lerí rólam hogy zsidó vagyok: az arcom teljesen olyan, hátközépig érő sötétbarna nagyon göndör hajam van, ugyan ilyen színű szemem. Eddig nagyon sokan elsőre kitalálták hogy zsidó vagyok. A srác is az első randinkon megtudta, mert étterembe mentünk. Ott úgy nem is igazán volt vele baja. De mikor közeledni kezdett a “ karácsony “ akkor valami fordult benne vagy nem is tudom és nagyon bunkó, kritikus megjegyzéseket tesz, meg hülyeségeket mond, és nem lehet utána megbeszélni ezeket. Mondok néhány példát. Kitalálta hogy nem akarja magát körülmetéltetni, mondtam neki hogy nem is kell. De azóta is ezen pattog. Aztán hogy milyen gáz a konyhánk, hogy milyen hülyeség ez a “tejes” meg “húsos” és hogy egy normális disznópörköltöt nem tudok főzni (elmondanám hogy de tudok, barátoknak főztem már, de meg sem kóstolom). És ami a legrosszabbul esik, hogy ha lenne közös gyerekünk nem akarja hogy ezért vigyék halál táborba vagy lőjék a Dunába. És még sok ilyen megjegyzése van. Ezen kívül szeretem, de ez nagyon fáj! Szerintetek mit csináljak? 16L előre is köszönöm a segítséget!
Nincs ezzel baj engem is mindig csúfolnak, mert a "paraszt"
nevű vallást követem. Figyelmen kívül kell őket hagyni.
2020. ápr. 9. 20:09
12/19 anonim válasza:
Hány éves ez? 12? Csak mert az értelmi szintje kb egy 12 évesnek felel meg.
2020. ápr. 9. 20:23
13/19 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezek elég durva és sértő megjegyzések. Amiket leírtál azokból ítélve nem egy elfogadó személyiség. Nagyon kedves lánynak ítéllek meg az írásod alapján. Keress egy olyan fiút, aki maximális mértékben elfogad. Persze néhány vicces megjegyzés belefér, de ezek nem viccesek. Sőt...
2020. ápr. 9. 23:23
14/19 anonim válasza:
A barátod egy infantilis fasz. Ha szeretne nem beszélne így veled, már bocs.
2020. ápr. 10. 00:55
15/19 A kérdező kommentje:
Tehát minden képpen az a helyes döntés ha szétválnak útjaink...?
2020. ápr. 10. 01:02
16/19 anonim válasza:
Igen, az lenne a helyes döntés ha otthagyod. Találsz nála sokkal jobbat és értékesebbet, hidd el
2020. ápr. 10. 01:05
17/19 anonim válasza:
Ha már az elején sem képes téged egy picit sem megérteni akkor mi lesz később?
Hiszen te egy zsidó családban nőttél fel és ha ez iránt minimális érdeklődést sem mutat akkor baj van. Hiszen lényegében akkor nem is érdekled igazán. Mert ez is te vagy és ha ezt nem képes elfogadni akkor nem veled van a baj. Te képes vagy olyan ételt készíteni azoknak akiket szeretsz amit amúgy nem is kóstolsz meg ő meg arra nem képes hogy legalább elfogadjon néhány dolgot veled kapcsolatban! Ez gáz!
Nem lesz hosszútávú a kapcsolat! Sokat fogtok veszekedni és sokszor fog ez miatt megbántani téged. Ha esetleg még is összejönnétek. De nem lenne értelme!
2020. ápr. 10. 10:04
18/19 anonim válasza:
Ősi mondás, h similis simili gaudet. Keress párt a saját közösségeden belül! Akkor nem lesznek ilyen problémák.
2020. ápr. 10. 10:12
19/19 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínűleg pontosan azért mondogat ilyeneket, mert le akar koptatni, csak ő is érzi, milyen hülyén veszi ki magát 2020-ban, hogy azért szakítson, mert zsidó vagy. Te is tudod, hogy ennél jobbat érdemelsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!