Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért kell valakit a vallása...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell valakit a vallása miatt elítélni?

Figyelt kérdés
Röviden a történet: ismerkedem/randizom vagy nem is tudom, egy sráccal. Tudom hogy ateista, semmi bajom nincs ezzel. De én egy modern felfogású zsidó családból jövök, és lerí rólam hogy zsidó vagyok: az arcom teljesen olyan, hátközépig érő sötétbarna nagyon göndör hajam van, ugyan ilyen színű szemem. Eddig nagyon sokan elsőre kitalálták hogy zsidó vagyok. A srác is az első randinkon megtudta, mert étterembe mentünk. Ott úgy nem is igazán volt vele baja. De mikor közeledni kezdett a “ karácsony “ akkor valami fordult benne vagy nem is tudom és nagyon bunkó, kritikus megjegyzéseket tesz, meg hülyeségeket mond, és nem lehet utána megbeszélni ezeket. Mondok néhány példát. Kitalálta hogy nem akarja magát körülmetéltetni, mondtam neki hogy nem is kell. De azóta is ezen pattog. Aztán hogy milyen gáz a konyhánk, hogy milyen hülyeség ez a “tejes” meg “húsos” és hogy egy normális disznópörköltöt nem tudok főzni (elmondanám hogy de tudok, barátoknak főztem már, de meg sem kóstolom). És ami a legrosszabbul esik, hogy ha lenne közös gyerekünk nem akarja hogy ezért vigyék halál táborba vagy lőjék a Dunába. És még sok ilyen megjegyzése van. Ezen kívül szeretem, de ez nagyon fáj! Szerintetek mit csináljak? 16L előre is köszönöm a segítséget!

2020. ápr. 9. 15:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Kultúrális különbségeket nem egyszerű átugrani.
2020. ápr. 9. 15:18
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz egy hülye gyerekkel együtt lenni? Nem tud semmit a vallásodról csak amit a filmekben látott róla.

Nekem elhiheted egy értelmesebb srác nem ilyen.

Az a lényeg hogy az a fiú buta! :P

Lehet, hogy most a vallásnál lett ez kiemelve de elhiheted a jövőben sok minden másban is látszani fog, hogy gyenge felfogású szegény. Lehet, hogy te ezt nem vetted észre idáig.

De tényleg találsz jobbat is hagyd a fenébe. :D

2020. ápr. 9. 15:19
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy barom, mind a kettotoknek jobb lenne a masik nelkul. Szerintem epitsd le minel surgosebben.
2020. ápr. 9. 15:21
 4/19 Stark2000 ***** válasza:
92%
Segíteni nem tudok sajnos, mert egyszerűen éretlen a felfogása a srácnak. Ha csak nem megy át hirtelen valami személyiség fejlődésen, akkor valószínű ilyen marad a hozzáállása. Ha tippelnem kellene azt mondanám, hogy valaki "több diplomás" okostojás tele beszélte a fejét sületlenségekkel. Nem értem miért pattogunk ennyire a vallásokon így 2020-ban, szerintem extrém eseteket leszámítva nem kellene, hogy ez gondot okozzon (értenm ezt úgy, hogy amíg nem robbangat c4-el az utcán..).
2020. ápr. 9. 15:23
 5/19 anonim ***** válasza:
28%
Kitalált sztori...
2020. ápr. 9. 15:46
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon gyerekes.
2020. ápr. 9. 15:49
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Ez egy gyökér, dobd minnél hamarabb.
2020. ápr. 9. 16:02
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb lesz, ha elengeded ezt a dolgot vele. Egyszerűen nem csak a vallásodat, de téged sem tisztel. Ezek a megjegyzések nem fognak abbamaradni, csak újból és újból megfog bántani téged. Keress olyan fiút, aki elfogad olyannak amilyen vagy.
2020. ápr. 9. 16:41
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem abban a korban vagyunk hogy elvinnék innen a zsidókat. Én sosem értettem azt sem hogy mik a jelei. Pl amiket leírtal én azok alapján ki nem találtam volna, hogy az vagy. Amúgy meg nem érett ehhez nem igazán tud és nem is akar alkalmazkodni és az a nagyobb probléma. Lesz olyan fiú aki normális felfogású és nem ez fogja zavarni de a jelek szerint nem ő az.
2020. ápr. 9. 17:35
 10/19 A kérdező kommentje:

2,3,4,7,8,9-es válaszolók, köszönöm a segítséget, kezdem úgy érezni, hogy tényleg nincs esélyem vele normális kapcsolatra. De mások segítségét, tanácsát is szívesen meghallgatom, vagyis elolvasom:)

Azok akik azt gondolják hogy “kitalált story” vagy hogy “mocskos zsidó” azokat kérem hogy, ha a válaszuk nem válaszol a kérdésemre, vagy konkrétan ellenem irányul, tartsák magukban. Mindenkinek köszönöm

2020. ápr. 9. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!