Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék kérdezni egy fiútól aki tetszik?
Ha így haladsz unalmasnak fog látni és lesz olyan csaj, aki tud kérdezni tőle igy már el is pártól tőled a buta, unalmas történeteidet pedig majd a kutyádnak tudod csak elmesélni...
Lényeg, hoyg részletekbe klérdezz bele 12 körül ebedelt mar ha igen mit evett ha nem mit fog enni 19 körül vacsinal ugyanez kedvenc zene skk kedvenc parfum akk meseld el h mit tanulsz kérd a véleményét dolgokról...lehetoleg ne csajos hanem altalanos dolgokrol..szóval ilyesmi.. nem kell hozza nagy tudomány
Írd azt ami eszedbe jut. Én mindig azt csinálom, általában beszokott válni és jó beszélgetés lesz belőle..
18l
Kérdezd arról ami érdekel, amivel lefoglalod magad. Mit szoktál csinálni egy nap? Csak azt ne mondd hogy unatkozol.
Nézel egy filmet például? Vagy youtube-on szörfölsz? Láttál vagy hallottál valamit ami érdekes? Kösd össze valamivel, kikérheted róla a véleményét, oszd meg azzal kapcsolatban a gondolatod, stb.. Gyakorolni kell a kommunikációt és akkor jobb lesz, ha nem gyakorlod akkor nem fejlődsz semmit és az lesz hogy semmiről nem tudsz semmit mondani.
Amúgy ha már egy ideje beszéltek, azt is felajánlhatod nyugodtan hogy mi lenne ha neten beszélgetnétek, mondjuk messengeren vagy akárhol felhívjátok egymást és kicsit dumáltok.
Hány évesek vagytok? Könyebb lenne válaszolni.
De itt van pár ötlet:
1) Mi volt a legőrültebb dolog, amit életedben csináltál?
2) Ha te lehetnél az egyik szereplő egy filmből, melyik szereplő lennél, melyik filmből?
3) Ha lehetne egy kívánságod, mi lenne az?
4) Miket szerettél csinálni, amikor még kisgyerek voltál?
5) Mi szerettél volna lenni kisgyerekként, ha majd felnősz?
6) Kiskorodban jó kisgyerek voltál, vagy rossz?
7) És most jó fiú vagy, vagy rossz fiú? :-)
8) Mi az a dolog, amit szeretnél még kipróbálni az életben?
Nézd te tetszel nekem
ÉS ÉN NEKED?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!