Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor meg mit csináljak?

Semmiképpen se tiltsd meg neki, hogy beszéljen vele. Ha tényleg szeret téged, nem fog összejönni a másik lánnyal, viszont ha megtiltod neki, akkor ugyanúgy fog beszélni vele, csak legfeljebb titokban. És már két hét után arra kényszeríteni a párodat, hogy hazudjon neked... nem szerencsés.
Nekem is van lány legjobb barátom, akit sookkal régebbóta ismerek, mint a jelenlegi barátnőmet, ezért mondtam a barátnőmnek, nincs oka féltékenykedni, mert ha össze akarnánk jönni, már rég megtettük volna, nem most, amikor van barátnőm.
Szóval nyugi, ne tiltsd el a barátodat a barátaitól :)
19/F

Nekem is volt mar ilyen h volt egy lanybartja es nekem is rossz volt elegge hogy kettesbe tallkoznak meg ilyesmi.. meg is csalt vele valamikor olyan 1,5 ev korul de csak utolag tudtam meg es kb 3 evig voltunk egyutt.
Masik eset pedig h nekem is volt egy baratom akivel kapcsolatom elott szinte majdnem osszejottunk es beszeltem vele neha de nem talalkoztunk pl soha kettesben es neha meg feljottek erzelmek iranta.
Ugyhog enis okoztam ilyet sajna meg nekem is, es szerintem jo nem nagyon sulhet ki belole bar nem tusom h nekik molyen a viszony mert teljesen mas ha pl kiskori baratok stb mert nekem is van olyan fiu baratom is akivel mar aludtam is ketten pl kapcsolat alatt mert nem volt hova mennem es nem jutna eszunkbe semmi olyan meg baratom is ismeri es tudja h nem kell felnie tole h vmi lesz nem is akadt ki akkor mikor ott aludtam mert bizik mindkettonkbe es tudja h nem akarunk semmit egymastol.
De ezt mindenkepp megkell szerintem beszelni viszont ha csak ideges lesz a tematol az szerintem nem jo jel mert csak ugy probalja leplezni h nincs semmi es nem meri bevallani h van.

Szia
Szerintem kérd el a pasid telefonját és olvass bele az üzeneteibe(úgy csinálj mintha nem tudnál semmit) és mondd meg neki hogy ne flörtöljön egy lánnyal se mert neked ez nagyon rosszul esik és ha folytatja akkor szakítani fogsz vele de mondd azt is hozzá hogy azzal nem lenne semmi gond ha csak barátként beszélgetnének egymással!De kifejtenéd hogy mit értesz flörtölésnek?!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!