Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről kéne beszélgetnünk?
Figyelt kérdés
Most a járvány idején jöttem össze 1 lánnyal, nem tudunk találkozni de írogatunk egymásnak.Néha kifogy az írandóm? Tulajdonképpen miről is kéne beszélgetnünk?2020. ápr. 4. 15:18
1/10 anonim válasza:
Nem kell 0-24-ben erőltetni a beszélgetést. Majd beszéltek, ha lesz mit mondani egymásnak.
2/10 A kérdező kommentje:
az jó csak szeretnék mondjuk témákat is kapni válaszul.Köszönöm
2020. ápr. 4. 15:33
3/10 anonim válasza:
Ismerjétek meg egymást. Pl. Kinek mi a kedvenc filmje, zenéje, kajája stb.. ezekből jönnek a témák szerintem.
4/10 A kérdező kommentje:
Ok megy a zöld jelecske
2020. ápr. 4. 15:44
5/10 A kérdező kommentje:
Akine kvan még véleménye azt szívesen meghallgatom
2020. ápr. 4. 18:03
6/10 anonim válasza:
Szia, lányként írom. Én például szeretem ha egy srác érdeklődik a lelkiállapotom iránt, pl jelen helyzetben, hogy hogy bírom a tanulást akkor mondja, visszakérdezel, te is mesélsz erről. Aztán hogy mit csinál a családjával, vagy szabadidejében egyedül, pl ha olvas akkor mit, meséljen róla, vagy sorozatot néz, akkor arról is mesélhet, aztán te is elmondod. Hogy mi tetszik neki jobban a szokásos suli, vagy így online, akkor miért gondolja ezt. Aztán te is elmesélheted neki hogy veled mi a helyzet. Hogy hogyan változott meg a napi rutinja a karantén alatt.... aztán nem tudom például az is lehet egy téma hogy sok párkapcsolat ezt nem bírja ki, hogy mit gondol, szerinte az hogy kezelhető. Vagy hogy például mi hiányzik neki nagyon a szokásos életéből (gondolok itt arra hogy barátokkal találkozni, edzés, különóra ilyesmi) most ennyi jutott eszembe de ha szeretek valakit azzal kb a semmiről is tudok órákig beszélni! Sok sikert!
7/10 TheHoboKingdev válasza:
Szia. Elsőnek is sok sikert a távkapcsolathoz! Továbbá én fiú vagyok, szóval ebből a szemszögből mondom, hogy mit szeretnek a lányok. Nekem mindig bevállt, hogy magamról beszélek, és inkább olyan dolgokról, amik érdekesek, vagy csak viccesek, esetleg szomorúak. Másnéven valami olyat, ami elgondolkodtatja és kíváncsi lesz tőle. Amúgy ha nem találsz az istenért se közös témát, akkor minél hamarabb szakíts vele, mert nagyon rossz és kínos lesz, mikor "kifogy a mondanivaló". Ha valakivel nagyon jól elvagytok, akkor mindig lesz téma. És kérdezz sokat. De ő is kérdezzen, ne legyen interjú. Az is jó lenne, ha videóchatet, vagy esetleg telefonálni tudnátok néha.
8/10 A kérdező kommentje:
Akinek van még véleménye legyen szíves ossza meg velem! Köszönöm!
2020. ápr. 6. 11:38
9/10 A kérdező kommentje:
?
2020. ápr. 14. 16:16
10/10 anonim válasza:
Kerdezd meg a véleményét különböző dolgokról. Lányként mondom,h szeretem,ha a srac nem csak magáról beszel, Es kikéri a velemenyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!