Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy függünk valakitől?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és azt hiszem szerelmes, de ő szerintem semmit nem érez, de meghatározza a napjaimat. Ha nem keres akkor megpusztolok nélküle, szenvedek, mindig próbálom visszafogni magam, hogy ne én keressem őt. Ha ír akkor meg azt érzem, hogy én vagyok a legboldogabb. Befolyásol. Miért függök tőle?2020. ápr. 4. 08:31
1/5 anonim 

válasza:

Mert szerelmes vagy. De jobban jársz, ha megtanulod akarattal befolyásolni az érzéseid, különben sokat fogsz szenvedni.
2/5 anonim 

válasza:

Rózsaszín felhőbe vagy, azért. Amúgy megválaszoltad magadnak, mert szerelmes vagy. Szeretetre vágysz ami normális dolog.
3/5 anonim 

válasza:

Az elsőnek igaza. Én is ilyen helyzetbe vagyok/voltam, de mivel érdektelenséget tapasztaltam, ezért inkább lezártam, minthogy szenvedjek hosszabb távon.
4/5 anonim 

válasza:

Azért mert a puncid kívánja őt. Fent akarod tartani a fajt. Ez az ösztönöd sajnálom.
5/5 anonim 

válasza:

#4-es komolyan? Szerinted csak ezt jelenti a szerelem? Mert szerintem a legtöbb ember marhára nem csak testi kapcsolatra vágyik. Amúgy meg az agya tud csak gondolkodni ami lent van az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!