Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek eki vagy csak a suli köt minket össze?
A suliban jelentkeztem egy
nyelvi szakkörre, nem igazán volt ismerősöm, de egy srác odahívott magához, és nagyon jól kijöttünk, fokozatosan igen erős barátság épült ki köztünk. Ezután már sulin kívül is maradtunk beszélgetni, viccelődni, megtudtam, hogy ő egy nagyon okos srác. Földrajzból versenyeket nyer. A szakkör után németből én is indultam.versenyeken, amiket megnyertem. Ezután a srác megdicsért engem a némettanárunk (a hátam mögött) az osztályuk előtt, hogy én biztosan nyernék, ha elindítanának. Mindig jött érdeklődni, hogy indulok-e valamiből.Ő teljesen másból versenyzett, mi előnye lehetett volna abból hogy engem megdicsér a tanárnak? Talán tetszhetem neki vagy csak elismer? Fura még, hogy mikor csinosan felöltöztem akkor hosszabban nézegetett és általában ha valami vicces történik mindig hátranéz rám. Azt akarta hogy legyeke vele egy csapatban egy másik versenyen.
17/L
Neki
Bocsánat a hibáért
Jajmár, ugye ez nem komoly kérdés??
Tetszel hát!
Ez a történet sorozatba illő xd
Am igen, szerintem tetszel neki. Biztos. Kérdez rá egy alkalmas helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!