Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Össze jöhetek vele ezek ellenére?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jöhetek vele ezek ellenére?

Figyelt kérdés
Tehát vagy egy fiú aki s legjobb barátnőm exe és egy másik barátnőm meg oda van érte viszont a srácnak én nagyon bejovok és nekem is tetszik. A legjobb baratnomet egyáltalán nem zavarja viszont a barátnőm tényleg oda van érte ,és nem tudom hogy ezt képes lennék e megtenni vele
2020. márc. 28. 03:12
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Igen, ha tetszel a srácnak és ő is neked, akkor összejöhettek. Óvodás dolog ez a "barátnőm is odavan érte", a srác azt választ, akit akar, nincs "lefoglalva".
2020. márc. 28. 04:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
És most hogy akarod megoldani a randizást? 1,5 méterre nem közelítheted meg nyilvános helyen!
2020. márc. 28. 07:25
 3/4 grafno ***** válasza:
63%
A srác kézről kézre jár a barátnők között. Tedd meg vele. Barátnők jönnek mennek.
2020. márc. 28. 07:41
 4/4 anonim ***** válasza:
20%

Igen, a barátnők jönnek mennek, majd rá jössz milyenek is valójában.

Nem olyan csajok között a barátság, mint srácok között :)

2020. márc. 28. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!