Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha addig érdekel egy lány, míg meg nem “szerzem”?
Figyelt kérdés
Megismerek egy lányt,aki tetszik,vonzódok hozzá,izgalmas,hogy fuznom kell és titokzatos.Nem tudom,hogy bejovok e neki,viszont ha már tudom,hogy bejovok neki és sínen vagyok úgy elveszik az érdeklődésem iránta.Emiatt nem volt meg párkapcsolatom se lassan 20 évesen,mert mindig ez történik.2020. márc. 25. 22:55
1/4 anonim válasza:
Ebben a korban még nem kell tartós kapcsolatodnak lennie. Ha te így érzed jól magad, dugj annyit amennyit akarsz, legyen annyi nőd, amennyit akarsz, majd megtalálod azt, aki melett hosszabb távon is el tudod képzelni magad.
2/4 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, de vannak olyan lányok, akik kivételek tudnak lenni ezalól. Pláne, aki megtudja találni az aranyközéputat, a nemadommagamkönnyen és a azértérezdhogynemvagysemleges között. Azokért speciel megtudnék veszni :D
4/4 anonim válasza:
Ha ezt egy lány írta volna ki, már mennének a szidások, hogy mekkora egy olcsó r***anc, nem hogy még bíztatnák, hogy menjen dugniXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!