Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van ennek még értelme? (bocsi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

RekaFeher kérdése:

Van ennek még értelme? (bocsi ha hosszú, de csak így értitek meg)

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok.

2 és fél évig jártam egy fiúval(18)

ez a 2 és fél év alatt szétmentünk egy időre, sok veszekedés miatt.

én mindennap könyörögtem neki, de nem akart velem lenni. utána összejött egy lánnyal 1 hónapig, és ez nekem nagyon fájdalmas volt, mivel a lány az barátnőm volt. mindegy,

nagy nehezen túl léptem rajta, megismertem új embereket akik ma a legjobb barátaim, nyugodt voltam, ment a suli rendesen.

aztán vissza jött. elkezdett irkálni találkozóra hívott, és hát nagy nehezen bele mentem. kibékültünk

azt elmondanám, hogy nem csalt meg mert a lánnyal utánam 3 hónapra jött össze.

na mindegy, kibékültünk 1 évig birtuk, sok veszekedés volt ő nagyon féltékeny tipus, megtiltotta, h foglalkozzak lány barátaimmal is, sehová nem mehettem, semmi... januárban azt mondta legyen vége, kérdezgettem,de semmit se mondott és annyira megalázva éreztem magam,hogy megfogtam a kezét és otthagytam sírva. most jön a csattanó.

szakított velem délután, este pedig összejött egy UGYANOLYAN nevű lánnyal mint én, a kereszt és vezetékneve is ugyanaz volt. hát mondom ez hihetetlen... 1 hétig jártak.

aztán most megint beszélünk elmesélte, h aznap este mutatta be a haverja a lánynak akkor ismerte meg.. (én ezt kétlem) hogy találkozok este egy pasival és azonnal össze jövünk. 😂

beszélünk, találkoztunk, stb

ha nem keresem keres, ha elmegyek sétálni követ kocsival, megállit, folyamatosan ir, jófej. a másik percbe teljesen beteg, én a kapcsolat alatt és után sem voltam senki mással még beszélgetni sem nagyon beszélgetek és még is rám fog mindenkit. azt mondják azok az emberek csinálják ezt, akik magukból indulnak ki.

a barátaim, családom azt mondja hagyjam.

szeretem és van, hogy hiányzik de félek, h megint ezeket fogja csinálni. nem tudom mit tegyek. nem tudom elfelejteni annyira hozzám nőtt, van egy közös tetoválásunk is. annyi mindent megéltem vele, h hihetetlen. vele veszítettem el a szüzességem is 1 év után feküdtünk le addig várt rám. nem tudom... szerintetek?

2020. márc. 23. 23:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a te helyedben már nagyon de nagyon régen hagytam volna ezt a srácot. Veled szakít, összejön valaki mással, majd aztán megint téged keres, ebből az jön le hogy kb. pótléknak vagy jó. Ebből soha de soha nem lesz egy egészséges kapcsolat, egyszer összejöttök, aztán szétmentek, ő kitudja kikkel mit csinál, emellett megtilt neked dolgokat. Szerintem felejtsd el ezt a srácot.
2020. márc. 24. 00:41
 2/4 anonim ***** válasza:
kérlek hagyd a srácot
2020. márc. 24. 02:23
 3/4 anonim ***** válasza:

SKIZOFRÉN

hagyd ott

2020. márc. 24. 08:07
 4/4 anonim válasza:
Szerintem Skrizoféniája van, ami egy betegség. Ha nem jól kezelik, vagy nem foglalkoznak vele, akkor sajnos nem tudsz mit csinálni. Talán ha megpróbálnál vele mélyebb érzelmek közt beszélgetni, az segítene. De ha nem túl erős az idegrendszered, akkor ne kezdj bele.
2020. ápr. 3. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!