Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek még értelme? (bocsi ha hosszú, de csak így értitek meg)
18 éves lány vagyok.
2 és fél évig jártam egy fiúval(18)
ez a 2 és fél év alatt szétmentünk egy időre, sok veszekedés miatt.
én mindennap könyörögtem neki, de nem akart velem lenni. utána összejött egy lánnyal 1 hónapig, és ez nekem nagyon fájdalmas volt, mivel a lány az barátnőm volt. mindegy,
nagy nehezen túl léptem rajta, megismertem új embereket akik ma a legjobb barátaim, nyugodt voltam, ment a suli rendesen.
aztán vissza jött. elkezdett irkálni találkozóra hívott, és hát nagy nehezen bele mentem. kibékültünk
azt elmondanám, hogy nem csalt meg mert a lánnyal utánam 3 hónapra jött össze.
na mindegy, kibékültünk 1 évig birtuk, sok veszekedés volt ő nagyon féltékeny tipus, megtiltotta, h foglalkozzak lány barátaimmal is, sehová nem mehettem, semmi... januárban azt mondta legyen vége, kérdezgettem,de semmit se mondott és annyira megalázva éreztem magam,hogy megfogtam a kezét és otthagytam sírva. most jön a csattanó.
szakított velem délután, este pedig összejött egy UGYANOLYAN nevű lánnyal mint én, a kereszt és vezetékneve is ugyanaz volt. hát mondom ez hihetetlen... 1 hétig jártak.
aztán most megint beszélünk elmesélte, h aznap este mutatta be a haverja a lánynak akkor ismerte meg.. (én ezt kétlem) hogy találkozok este egy pasival és azonnal össze jövünk. 😂
beszélünk, találkoztunk, stb
ha nem keresem keres, ha elmegyek sétálni követ kocsival, megállit, folyamatosan ir, jófej. a másik percbe teljesen beteg, én a kapcsolat alatt és után sem voltam senki mással még beszélgetni sem nagyon beszélgetek és még is rám fog mindenkit. azt mondják azok az emberek csinálják ezt, akik magukból indulnak ki.
a barátaim, családom azt mondja hagyjam.
szeretem és van, hogy hiányzik de félek, h megint ezeket fogja csinálni. nem tudom mit tegyek. nem tudom elfelejteni annyira hozzám nőtt, van egy közös tetoválásunk is. annyi mindent megéltem vele, h hihetetlen. vele veszítettem el a szüzességem is 1 év után feküdtünk le addig várt rám. nem tudom... szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!