Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet igazi szerelem internetes ismerkedésből?
Szerintem simán. Nem akkor, amkor még csak ott beszélgettek, de idővel kialakulhat.
Az életed végéig tartó kapcsolatról nem tudok nyilatkozni, az még nem jött össze:D
De kapcsolatom volt már netről.
Lehet,de mondjuk én tul romantikus lélek vagyok.Nekem kellenek azok a sztorik amikor elöször láttalak itt vagy ott meg a többi.Gondolom nem mondenki ilyen ezért ha neten szeretnél ismerkedni akkor tedd meg.
Ott is rengeteg siker sztori van.
Sok sikert.
Igen és nem. Neten egy ideálképbe vagy szerelmes, amit magadnak alkotsz a maásikról (a hiányzó részeket a fantáziád egészíti ki). Fellángolás-szerelem, de amikor megismered jobban a másikat, nem az lesz akibe szerelmes vagy, csalódott leszel.
A tanácsom, amint megvan a szimpátia AZONNAL találkozni, nem neten csetelni hetekig-hónapokig.
41f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!