Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok?
A koronavírus kapcsán, mit csinálnak azok a párok akik távol, más megyében élnek?
Elmentek a másikhoz?
Ha nem akkor mit csináltok, hogyan bírjátok ki?
Ki tudja meddig fog ez tartani...

Nincs párom, nincs ilyen problémám.
De ha lenne sem mennék, nem a pánik miatt, hanem, hogy nehogy akaratlanul is megfertőzzem bármelyik családtagját.

Nekem sincs párom. De ha lenne akkor most távoktatás miatt megoldanánk úgy, hogy pl náluk pár hét, nálunk pár hét. Meg valószínűleg nem tömegközlekedéssel mennénk, hanem autóval. Nekem van saját is, azzal nyugodtan tudnék jönni-menni.
Meg nekem most egyetemen szünet van, még nem távoktatás. Őt meg hagynám tanulni nyugodtan, addig én is ismételnék. Meg ami esetleg nem menne neki abban tudnék segíteni (többnyire), főleg ha középsulis párom lenne.
Egyetemisták vagyunk mindketten. Most a héten előrébb hozták a tavaszi szünetet is, utána pedig távoktatás.
De szeretném őt látni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!