Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit csináltok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csináltok?

Figyelt kérdés

A koronavírus kapcsán, mit csinálnak azok a párok akik távol, más megyében élnek?

Elmentek a másikhoz?

Ha nem akkor mit csináltok, hogyan bírjátok ki?

Ki tudja meddig fog ez tartani...

2020. márc. 18. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs párom, nincs ilyen problémám.

De ha lenne sem mennék, nem a pánik miatt, hanem, hogy nehogy akaratlanul is megfertőzzem bármelyik családtagját.

2020. márc. 18. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem sincs párom. De ha lenne akkor most távoktatás miatt megoldanánk úgy, hogy pl náluk pár hét, nálunk pár hét. Meg valószínűleg nem tömegközlekedéssel mennénk, hanem autóval. Nekem van saját is, azzal nyugodtan tudnék jönni-menni.

Meg nekem most egyetemen szünet van, még nem távoktatás. Őt meg hagynám tanulni nyugodtan, addig én is ismételnék. Meg ami esetleg nem menne neki abban tudnék segíteni (többnyire), főleg ha középsulis párom lenne.

2020. márc. 18. 15:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Egyetemisták vagyunk mindketten. Most a héten előrébb hozták a tavaszi szünetet is, utána pedig távoktatás.

De szeretném őt látni...

2020. márc. 18. 19:51
 4/4 anonim válasza:
Mi még csak gimisek vagyunk de mi se bírjuk sokat videochatelunk és sztem találkozni fogunk ha jobban lesz a bokája és csak az utcán és kerüljük a csókot de ez csak egy elképzelés úgyse fog menni annak kerülése mert megbolondit a fiu😂😂
2020. márc. 20. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!