Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet Anotalkon rosszfi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet Anotalkon rosszfiúnak lenni?

Figyelt kérdés

Jó tudom, leszarni a lány véleményét, dominálni, szexuálisan felizgatni, képet kérni, Instagramra hívni, kimondani a véleményed, ha nem passzol hozzád el kell engedni, izgalmasnak lenni, szórakoztatónak lenni, néha megvárakoztatni, valamikor azonnal visszaírni, valamikor napokig nem írni semmit, de ez még nekem mindig a nagy nullával egyenlő, bármilyen, bármekkora sikerem van, bármilyen, bármennyi lánynál ez nekem kevés, tudom, ha kiírom ezt a kérdést onnantól nem leszek rosszfiú, de ez is csak egy teória.

Ha nekem tetszik egy lány bármikor még tudom ölelni és élvezem is volt már erre példa: Találkoztam egy lánnyal, nem érdekel mit mondott, megöleltem és a csók is ugyanígy van, ha tetszik nekem, bármikor meg tudom csókolni és leszarom, hogy utána mit mond.

Csak ugye Anotalkon ez nem ennyire egyszerű, itt randira kell hívni és felkészülni arra, hogy az ország másik végén él, ez is sikerült nekem, megvan a randi helyszíne és időpontja.

De én ezzel nem elégedek meg, én akarok a világon a legjobb rosszfiú lenne és mindig minden helyzetben így cselekedni.

Barátaim, testvéreim nem érdekel trollok, jófiúk véleménye és a személyeskedést, kötöszködést hagyjuk otthon.

2020. márc. 17. 11:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jóvan, te rosszfijú, inkább indítsd el a minechaft szejvejt.
2020. márc. 17. 11:46
 12/20 A kérdező kommentje:
#10 Ez nem feltétlenül igaz, csak közösségben kell rosszfiúnak lenni, vészhelyzetekben igazi férfinek kell lenni.
2020. márc. 17. 12:12
 13/20 A kérdező kommentje:

Ennek a kettőnek a kombinációja adja a sikert.

A rosszfiú csak a sulira, bulikra, táborokra, társkeresésre vonatkozik.

2020. márc. 17. 12:13
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem anotalkon írd meg, hogy mit és mennyit ettél, attól tuti rosszfiú leszel a koplalós libák szemében.
2020. márc. 17. 12:41
 15/20 October15 ***** válasza:
6.: Ezt pont az mondja aki a kicseszett GYK-n kérdezi hogyan szedjen fel valakit ANOTALKON?! Most tényleg? :D Ember gondolkodjál már mielőtt írsz... XD
2020. márc. 17. 13:18
 16/20 October15 ***** válasza:

12.: Egy tizen x éves kis pöts mégis hol és milyen körülmények között "igazi férfi"? :D Kérlek magyarázd már el nekem 10-15 év múlva esetleg.

Tudom a tinilányok mániája az, hogy ők érettebbek a koruknál de legalább ők nem képzelik magukat nőnek tizen x évesen. :D [Az igazi nőnek meg aztán pláne nem.]

2020. márc. 17. 13:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó: ki mondta, hogy a tizenévesekre értem? De egyébként kíváncsi lennék az igazi férfi definíciódra, ha bizonyos korhoz/korosztályhoz kötöd, hogy ki lehet az. Egy tizenéves nyilván nem, de 20+ felett már simán lehet az, ha olyan beállítottságú.
2020. márc. 17. 13:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Az igazi “ rosszfiú” nem akar rossz fiúként viselkedni mert alapból olyan a kisurgázása viselkedése . Te csak egy bohóc vagy
2020. márc. 18. 18:53
 19/20 Mr.Cat válasza:

Ember hát mi ez a kérdés?! :D

Érdemben nem tudok erre válaszolni de valamit muszáj. Hát ezen konkrétan felsírtam, úgy röhögtem. :D

Manapság az ember örül ha egy két lánynál sikere van. :)

Te meg bárhol, bármikor bármilyen csajjal... kényed, kedved szerint. :D Aha. Nagy mesemondó vagy te.

Amúgy ha normális a csaj, még azelőtt, de minimum azután jól pofán baszkod hogy megöleled és főleg megcsókolod az Ő engedélye nélkül.

Nemkülönben az etikett szerint egy lányt, egy nőt meg sem érinthetett a fiú, férfi anélkül hogy engedélyt kapott volna erre. Magukra valamit is adó lányok/nők ezt most sem engedik, de minimum nem hagyják következmények nélkül.

Véleményem szerint, bármit teszel a szebbik nem képviselőivel akaratuk ellenére, inkább vagy bunkó és erőszakos, mintsem rosszfiú. ;)

2020. ápr. 3. 04:05
 20/20 Annapanna2 válasza:

Mi van?! Még mindig nem értem ,hogy mi van pedig már vagy ötször elolvastam. Egyépként is

Ez a ölelgetés és csókolgatás a lányok szempontjábol rohadt sértő.

2020. júl. 6. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!