Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is így vagytok?
Figyelt kérdés
Veletek is az van sokszor, hogy beleszerettek valakibe és már mondjuk, hogy ismered,de kiderül , hogy van valakije vagy nem szeret viszont?2020. márc. 16. 17:17
1/2 anonim válasza:
Volt rá példa. Erre is arra is...
(Bár a pontosság kedvéért olyan volt, hogy beszélgettünk, mondta nincs pasija. Összejöttünk, majd pár nap múlva írt a csaj pasija (exe). Elég fura volt a dolog, mert ha tudom hogy van pasija akkor hagyom, direkt ezért is kérdeztem.
Meg mindenkivel volt olyan szerintem hogy találkozott viszonzatlan szerelemmel.)
2/2 anonim válasza:
Volt ám. De olyan is hogy belém és én viszont nem.
És szerencsére viszonzott is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!