Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szóljak hozzá ismét?
Volt egy gyerekkori legjobb fiú barátom. Akkor még kicsik voltunk, nem tekintettem rá úgy, de akkor is nagyon jólesett, hogy mindig kedves volt velem meg kiállt mellettem. Ahogy idősödtünk, kezdtem észrevenni, hogy bejönnek vele kapcsolatban dolgok, pl. mikor órán csak úgy random egymásra néztünk vagy amikor hozzáért a kezemhez. Sajnos összevesztünk, elmondott másnak egy olyan dolgot amit nem kellett volna, a tudtom nélkül, mástól kellett visszahallanom, ráadásul valótlan verzióban. Ez nagyon rosszul esett elveszítettem a bizalmamat. Ő ezt nem érezte akkora bűnnek és a haragom sem érzi jogosnak. Ezért mosolyszünet van már jó ideje, pontosan 4 éve, azóta sokat változtunk mindketten, a sors fintora hogy külsőre is teljes mértékben bejön. Azóta rájöttem hogy hülyeség volt nem beszélnünk a köztünk lévő viszályról, és minél jobban telik az idő, annál jobban hiányzik. Tudom hogy rosszat tett, de valahogy nem tudom túltenni magam rajta. Egyébként barátaink mondják, hogy szokott rólam kérdezni. Múltkor a boltban láttam,azon kaptam rajta, hogy engem néz, mikor beszálltam az autóba akkor is nézett. Mikor összevesztünk akkor napokig rólam beszélt, békülni akart, de meszélyesen soha nem keresett meg. 2 hónap múlva én kerdeztem meg egy barátnőmön keresztül hogy békülhetnénk-e, de valahogy nem kaptam hatáozott választ soha. Most nyáron lesz egy program, ahol.egy rendezvény keretein belül 2 tanárral utazunk ő meg én. Tudom, hogy kisbusszal megyünk, és a tanárok nyilván együtt fognak ülni, én meg vele. Szerintem ez az utolsó alkalom, hogy újra elkezdjünk beszélni. Mit tegyek? Hogyan vehetném fel újra a kapcsolatot? Egyáltalán érdekelhetem még?
17/L
Fel nem foghatom miért gondolják túl az ilyesmit az emberek. Most mondd meg minek bonyolítod ezt az egészet? Ha beszélni akarsz, beszélj vele. Ne gondolkodj rajta, ne tipródj rajta, hanem tedd meg. Hívd fel most. MOST! És egyszerűen mondd el neki, hogy sajnálod ahogy ez alakult, hiányzik mint barát, és ha ő is benne van, szeretnéd folytatni.
Valószínűleg délután már egy kávézóban fogtok ülni és dumálni, csak találjátok egyet ami nyitva van.
Szóval mi ebben a bonyolult, hogy négy évet kelljen rágódni rajta? Ha beszélni szeretnél vele, egyszerűen csak tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!