Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyomjam el a szerelem utáni vágyakozásomat?
Én is pont így érzek, habár nem szoktam sírni.
Nekem ez a hangulatingadozás hónaponta ismétlődik, lehet köze van a menstuációhoz is plussz hormonok.
Nekem sokat segít, hogy naplót írok, és rengeteg esemény szervezésében veszek részt. Igaz ez egy amolyan figyelem elterelés, de eléggé beválik, persze fájdalmas mikor mindenhol szerelmespárokat látsz, vagy pedig a barátnőid mesélik, hogy így meg úgy.
Nekem sem sikerült még párt találni, de talán azért mert, habár vágyok rá, nem állok készen.
Nem kell emiatt rosszul érezd magad, de ha tényleg kezd átfordulni a depresszió irányába, nem ártana megbeszélni egy szakemberrel, hogy mit lehetne tenni ez ellen.
Fogadd el önmagad, tudom hogy nehéz, de ez az első lépés ahhoz, hogy más is elfogadjon és úgy lásson amilyen valójában vagy.
Ne edd magad, éld az életet!
18 éves lány :)
Ismerős szituàciò..kb ènis ìgy voltam ezzel.
Szemèlyesen nem tudtam ismerkedni, nem mertem, szègyenlős voltam, nem volt önbizalmam,meg elvègre nem a làny kezdemènyez hanem a fiù..
20 èves koromban ismertem meg a mostani pàrom egy ismerkedős oldalon.
Szerintem egy pròbàt megèr szàmodra:)
Ott csak kèpen làt, felraksz egy vagàny fotòt. Ott ùgyis szinte a belső èrtèkek kerülnek előtèrbe :) Ha gondolod ìrj privàtot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!