Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Játszadozik vagy tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játszadozik vagy tényleg komolyak a szándékai?

Figyelt kérdés
1,5 hete ismerem a srácot. Az elején dúltak az érzelmek és nagyon sokat akart velem találkozni, de 4 nap után már csökkent az erdeklődese. A 4. napon nagyon közel kerültünk a s-exhez ezert mondtam neki, hogy lassitsunk. Mondta, hogy nem akarta még. Szerintem se akarta, de kicsit paráztam és azert mondtam neki. Azt követően nem jelentkezett. Utána kiakadtam és nem is kerestem. Ram írt hogy sajnálja, és megbékéltem, de aztán se találkoztunk es pár napig nem keresett szoval úgy voltam vele, hogy nem szeret és szóba hoztam a szakítást. Akkor sok kifogást mondott, és mondta, hogy ha nem akarna engem akkor megmondaná, csak sok a dolga. Nem tudom hogy mi lehet most. Nem értem tényleg. Amikor szakítanák lebeszél róla, de nem keres. Mondjuk mondta, hogy randizzunk újra, de arra meg nem adtam választ, lehet az is a baja. Most meg egyre jobban fáj a hiánya. Nem tudom mit tegyek. Azt mondta, hogy túlreagálom és, hogy ő is szakíthatna mert nem valaszoltam még arra hogy elmegyek-e vele a masodik randinkra.
2020. márc. 8. 17:55
 1/7 A kérdező kommentje:
18L és 21F
2020. márc. 8. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem inkább te játszadozol vele.
2020. márc. 8. 18:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem játszadozom vele, mert úgy érzem, hogy bele szerettem. Attól, hogy nem fekszem le vele még nem szórakozom.
2020. márc. 8. 18:34
 4/7 Thispain ***** válasza:
100%
Szerintem keresd te őt.
2020. márc. 8. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj el vele még egy randira. Szerintem utána tisztábban fogsz majd látni.
2020. márc. 8. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1,5 hete ismered, de már szex és járás? Micsoda?

Mennyi idősek vagytok?

2020. márc. 9. 00:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Keresgélj feljebb
2020. márc. 9. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!