Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy exem aki nem megy ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy exem aki nem megy ki a fejembol. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Tudom furcsa ide kiirni de mar nem tudok mit kezdeni magammal nem ertem ezt. 1 eve vagyok egyutt a baratommal es iszonyúan szeretem igen szerelembol. Elotte egy lannyal voltam egyutt egyszerű kapcsolat volt 3 honapig tartott ritkan talalkoztunk. En szakitottam vele a fiu miatt. Azota nem bírom elfelejteni azt a lanyt ha meglatom valahol vagy az instan kise tudom verni a fejembol es olyan erzesem lesz mintha bannam hogy szakitottunk, es neha elkepzelem hogy később ujra ossze jövünk.

Viszont a baratomat imadon es o is engem most volt az evfordulonk nem tudom mi lenne velem nelkule.

2020. márc. 5. 13:04
 1/1 October15 ***** válasza:

Üljetek fel a triciklire. :P

Mindenki jól jár.

Hát ez van akkor amikor úgy kezdesz bele egy kapcsolatba, hogy egy másikat még nem zártál le. Hogy ez miért tart ilyen sokáig hát arról fogalmam sincs, lehet a lány vs fiú téma miatt, mármint a kettő azért sem érzelmileg sem fizikailag nem fedi egymást lehet egyszerűbb dolgod lett volna 2 fiú vagy 2 lány esetén. De ilyen tapasztalatom még nem volt szóval igazából ez csak egy tipp.

2020. márc. 5. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!