Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért félek ennyire? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek ennyire? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel fél éve alakulnak a dolgok, egyszer már megkérdezte hogy leszek-e a barátnője, de mondtam hogy picit várjunk még. Mikor csókolózunk mindig teljesen odavagyok, de olyankor elkezdi simogatni a fenekem, picit feljebb húzni a szoknyám és teljesen bepánikolok. Nem igazán szeretem a testem és még fürdőruhában sem szeretek lenni, pedig nem vagyok valami dagadt. Nagyon szeretném hogy simogasson de az attól való félelem hogy mi lesz ha látja, érinti a testem az vissszatart! Hogy győztem ezt le?
2020. márc. 5. 07:22
 1/6 Csicuki ***** válasza:
Csak engedd el magad ne parázz rá ha neki tetszel és szeret akkor nincs vele baj mindegy a külsőd ha neki bejön csak érezd jól magad és ne pánikolj ezek normális dolgok
2020. márc. 5. 08:36
 2/6 October15 ***** válasza:
24%

Varázslatos a tinicsajok logikája. :D

Áh imádom. XD XD

Szóval: a magyar nyelv szabályai szerint amit írtál az azt jelenti, hogy: letapizások száma >=2 ugye? Na most ha valami baja lenne a testeddel akkor nem tapizott volna le másodjára sem nemhogy többször. :D Tök fölöslegesen görcsölsz a semmin.

2020. márc. 5. 12:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem csak 2x csinálta, csak ennyi példát hoztam. Amúgy tényleg így van!
2020. márc. 5. 12:50
 4/6 A kérdező kommentje:
*? Kérdőjel akart lenni
2020. márc. 5. 12:50
 5/6 October15 ***** válasza:
50%

>=: Nagyobb [vagy] egyenlő, tudod mint matekórán csak nincs kedvem kitalálni, hogy vajon mint karakter létezik-e magyar billentyűzet kiosztáson és, hogy a GYK tudja-e értelmezni. :D

Ha egyszer fogja akkor tetszik neki. Mi másért csinálná? Mármint gondolom nem azt tartod a romantika csúcsának ha felhúzza a szoknyád. :D -> Valósznűleg nem a te kedvedért csinálja hanem mert neki bejön. [Már értem ez alatt, hogy nem azért tapiz le mert azt gondolja, hogy ezt várod el csókolózás mellé hanem mert szimplán jó.]

A tinilányok önértékelése amúgy is a legritkább esetben helyes szóval igazából irreleváns, hogy szerinted milyen a tested. + Nálunk pasiknál viszonylag könnyű észrevenni hogyha valami "tetszik". :P Szóval nem pontosan értem, hogy miért stresszeled magad.

2020. márc. 5. 14:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem, közben rájöttem😂😂😂
2020. márc. 5. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!