Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudássam a sráccal az érzéseimet? Miért történnek velünk ilyenek?
Van egy srác akivel duóban “kell” dolgoznunk. Lesz egy koncert amin egy fiú-lány pàrosnak fel kell lépnie egy szerelmes dallal. A zenetanárom összerakott minket. És elkezdtünk amiatt közös programokat csinálni hogy legyen mit a szövegbe írni. De én hülye tényleg beleszerettem, ő pedig szerintem csak játssza a szerepét. Ilyenek történnek velünk:
Együtt villamosoztunk és ahogy fékezett villamos kapaszodó után kaptam és végigsimítottam a hasát, őt azonnal kirázta a hideg. Pár pillanatig a padlót néztük majd kitört belőlem a röhögés.
Elmentünk moziba és a film közben picit megijedtem hirtelen és elkaptam a kezét, majd amíg megnyugodtam fogtam.
Zene suliba futottam be az órákra mert késtem és belesaladtam kiestek a kezemből a papírok, én elkezdtem magyarázkodni közben összeszedtük a cuccaimat. Majd megölelt mondta hogy nincs semmi baj és siessek én làngvörös arccal rohantam be a terembe.
Már két hete lógok neki nem sokkal de pénzzel és egyszerűen nem hagyja hogy kifizessem, nem fogadja el. Ez miért van? Szerintetek rájött hogy voltam olyan hülye hogy beleszerettem? Most mit csináljak? 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!