Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van valami baj köztünk vagy csak én hiszem ezt?
Figyelt kérdés
Más fél éve vagyunk eggyütt tervezzük az egybe költözést, nyáron akartuk igazából de kapott egy tök jó állás ajánlatot külföldre kell neki utazni. Ez az állás nagyon jól meg fizeti ebben a jó állásban egy probléma van, még pedig az hogy 6honapra kellene neki el utazni. Mondta hogy el megy össze gyűjti a pénzt nem lessz gondunk egyből tudunk venni házat mihelyst haza jön. Én teljesen ki vagyok készülve ez miatt hogy el akar menni. Ahogy ő mondja még egy ilyen jó lehetőség nem lessz,nem szabad el halasztani,csak az idő ami bajom. Tavaly is kint volt 3honapig azt is alig birtam. Lényeg,könyörgök neki ne menjen,ne hagyjon itt,nem figyel az érzéseimre én ezt nem akarom majd meg oldjuk ketten aprocskan ossze jön minden de nem veszi észre mindenkeppen menni akar. Most akkor szerintetek maga miatt akar ki menni vagy tenyleg hogy nekunk jo legyen? Akarhogy magyarazok neki ne menjen még ő lázad be.2020. febr. 23. 23:05
1/3 anonim válasza:
Figyelj, több pénzért dolgozni, nem olyan rossz.
Az életben megkell ragadni a lehetőségeket, mert később bánni fogja az ember.
Inkább támogasd :)
Te érzed milyen köztetek a viszony.
Ha Úgy érzed jó, akkor ne a munka miatt legyen köztetek fájdalom és keserűség.
A kapcsolat erről szól, hogy segítitek egymást :)
2/3 anonim válasza:
Ha 6 hónapot nem bír ki a kapcsolatotok akkor jobb abbahagyni. És gondolom ott is van telefon meg net, csak prütykölés nem lesz.
3/3 anonim válasza:
Elviszem hogy sok az a 6 hónap, de ha jobban bele gondolsz akkor "csak" 6 hónap, jobb mintha kint lenne a végleges munkahelye, így érthető hogy ki akar menni. Én is kimennék így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!