Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Többi lent
Attól hogy még nem voltál szerelmes nem leszel meleg
Ha fiúba lettél volna szerelmes de lányba nem akkor igen
Sőt azt irtad hogy tetszett már lány
Amúgy meg mindenki máskor érik meg egy kapcsolatra meg a szerelemre
Nincs ezzel semmi gond
Igen lehet a stressztől simán
És a legnagyobb gond az ilyennel hogy ez egy ördögi kör
Stresszes vagy valami miatt, aztán emiatt jön valami probléma, aztán azon stresszelsz hogy mitől jött a probléma és ez miatt nem múlik el a stressz és igy a probléma sem
Ha stresszes az ember ( bármi miatt) az okozhatja a szexuális vágy csökkenését
Ha akarsz még erről beszélgetni nyugodtan irj privátban is
Pontosan, sajnos ez így működik
Az élet minden területén
A lényeg hogy ne görcsölj rá
Akkor talál meg a szerelem amikor nem keresed, nem is számítasz rá
Közhelyesen hangzik de igaz
18 éves vagyok, a szerelmet csak a könyvekből és telenovellákból ismerem, saját tapasztalatom, vagyis érzésem nincsen. Sőt, mondok jobbat, soha nem csókolóztam, randiztam és szexeltem. Nem érzem cikinek vagy rosszabbnak magam.
Gondolkodtam egy ideig én is, hogy nem lehet, hogy leszbikus vagyok, vagy biszex, hogy senki...
Aztán végül is nem lett a válaszom, de amit máig tartok, amit javaslok neked is.: Várj, és amikor megtörténik, mindegy melyik nemmel, örülj, főleg ha kölcsönös. :D
Ne görcsölj, ha meleg vagy. Mi van akkor? A saját nemedet szereted, de emberileg ugyanaz maradsz.
18/l
Meleg a nyár meg a leves.
Az ilyen marhaságokkal akarnak elferdíteni.
Mert ha te nem állsz be a sorba, hogy 12-13 évesen már legyen abortuszod, akkor biztos te vagy a nem normális...
Tojd le az iylen baromságokat magasról.
Sziasztok! Ma ugye reggel mennem kellett suliba ami miatt nem voltam annyira ideges. Na de aztan teltek az orak neha idegesebb voltam neha nyugodt(sajnos nagyon szélsőséges)
Na es ugye most az a bajom hogy igazabol. Ugye eddig nyilvan sok haverom volt akkikel ugye mindig is joba voltam. Na de ma nagyon erdekes volt mert nem mertem szinte kommunikalni se mert attol feltem hogy esetleg meg tetszenek mert ugye pentek este ota nem birok egyszeruen ugy a lanyokra gondolni ahogy esetleg a mult heten nem erzek szexulias vagyat se a felejuk. Es attol felek hogy meleg vagyok. Tudom ez nagyon hulyen hangzik de higgyétek el nagyon rosszul erzem magam. Nem tudom az mennyire szamit de az elet minden teruleten idegsekedos tipus vagyok meg ugye edesapam panikbeteg volt. Es arra kerlek benneteket ne azt irjatok amit hallani akarok hanem amit tenyleg gondoltok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!