Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Többi lent

Figyelt kérdés
A történet ott kezdődik hogy pár napja beszélgettünk osztalytarsaimmal igy arról hogy esetleg tetszik-e nekik valaki meg hogy első csók meg hasonlok. Ugye a négyfős társaságból 3 fiú egy lány. Nekik mind megvolt az első csók es volt mar párkapcsolatok. Nekem egyik se volt meg meg. Amivel nem nagyon foglalkoztam mert úgy voltam vele hogy ráérek. Na de aztán később szoba kerültem en is. En mondtam hogy meg nem voltam szerelmes csak olyan volt esetleg hogy de jól néz ki az lány. Mondtam hogy válogatós vagyok lányok terén. Aztán erre a lány illető megkérdezte hogy esetleg nem-e meleg vagyok. Ezen először jót röhögtem de aztán kicsit bele gondoltam de rájöttem hogy hülyeséget mondd mert meg soha nem gondoltam erre es attól függetlenül hogy nem voltam szerelmes tudtam hogy a lányokat kedvelem. Aztán hazamentem két napig nem is gondoltam erre. De aztán egyik este amikor egyedül voltam itthon elkezdtem ezen filozni es ideges lettem hogy biztos azért nem tudok szerelmes lenni mert esetleg meleg vagyok? Nagyon ideges lettem es mivel eleve szorongós típus vagyok mindenteren így ez miatt nagyon rosszul ereztem magam. Es azóta nem nagyon tudok másra gondolni csak arra hogy mivan ha meleg vagyok. Hozzáteszem eddig soha nem voltak ilyen gondolataim. Nem tudom a szorongas mennyire hat ki peldaul a szexualis vagyra. Mert szerintem mindenki jol tudja hogy egy 16 eves fiu masra se tud gondolni es ugye ez eddig megvolt.16f
2020. febr. 16. 20:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy még nem voltál szerelmes nem leszel meleg

Ha fiúba lettél volna szerelmes de lányba nem akkor igen

Sőt azt irtad hogy tetszett már lány

Amúgy meg mindenki máskor érik meg egy kapcsolatra meg a szerelemre

Nincs ezzel semmi gond

2020. febr. 16. 20:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom es egyik pillanatban en is ezt gondolom csak tudod az a baj hogy most be akarom bizonyítani magamnak hogy a lányokat szeretem es az miatt idegeskedek. Es az lenne meg a kérdésem hogy lehet a stressz mellékhatása az hogy nem érzek szexuális vágyat ugy mint peldaul egy hete?
2020. febr. 16. 20:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehet a stressztől simán

És a legnagyobb gond az ilyennel hogy ez egy ördögi kör

Stresszes vagy valami miatt, aztán emiatt jön valami probléma, aztán azon stresszelsz hogy mitől jött a probléma és ez miatt nem múlik el a stressz és igy a probléma sem

Ha stresszes az ember ( bármi miatt) az okozhatja a szexuális vágy csökkenését

Ha akarsz még erről beszélgetni nyugodtan irj privátban is

2020. febr. 16. 21:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Pont ezen gondolkodtam en is hogy mivel ideges vagyok az miatt hogy nem tetszik jelenleg senki igy azt akarok hogy tetszen de mivel a az idegesség es a stressz elnyomja ezeket az érzéseket így tovább idegeskedek es igy megy körbe körbe
2020. febr. 16. 21:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, sajnos ez így működik

Az élet minden területén

2020. febr. 16. 21:20
 6/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszaidat megnyugtattak es ha esetleg megtalal cupido nyila akkor lehet dobok egy kommentet😁
2020. febr. 16. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:

A lényeg hogy ne görcsölj rá

Akkor talál meg a szerelem amikor nem keresed, nem is számítasz rá

Közhelyesen hangzik de igaz

2020. febr. 16. 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

18 éves vagyok, a szerelmet csak a könyvekből és telenovellákból ismerem, saját tapasztalatom, vagyis érzésem nincsen. Sőt, mondok jobbat, soha nem csókolóztam, randiztam és szexeltem. Nem érzem cikinek vagy rosszabbnak magam.

Gondolkodtam egy ideig én is, hogy nem lehet, hogy leszbikus vagyok, vagy biszex, hogy senki...

Aztán végül is nem lett a válaszom, de amit máig tartok, amit javaslok neked is.: Várj, és amikor megtörténik, mindegy melyik nemmel, örülj, főleg ha kölcsönös. :D

Ne görcsölj, ha meleg vagy. Mi van akkor? A saját nemedet szereted, de emberileg ugyanaz maradsz.

18/l

2020. febr. 16. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Meleg a nyár meg a leves.

Az ilyen marhaságokkal akarnak elferdíteni.

Mert ha te nem állsz be a sorba, hogy 12-13 évesen már legyen abortuszod, akkor biztos te vagy a nem normális...

Tojd le az iylen baromságokat magasról.

2020. febr. 17. 04:15
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ma ugye reggel mennem kellett suliba ami miatt nem voltam annyira ideges. Na de aztan teltek az orak neha idegesebb voltam neha nyugodt(sajnos nagyon szélsőséges)

Na es ugye most az a bajom hogy igazabol. Ugye eddig nyilvan sok haverom volt akkikel ugye mindig is joba voltam. Na de ma nagyon erdekes volt mert nem mertem szinte kommunikalni se mert attol feltem hogy esetleg meg tetszenek mert ugye pentek este ota nem birok egyszeruen ugy a lanyokra gondolni ahogy esetleg a mult heten nem erzek szexulias vagyat se a felejuk. Es attol felek hogy meleg vagyok. Tudom ez nagyon hulyen hangzik de higgyétek el nagyon rosszul erzem magam. Nem tudom az mennyire szamit de az elet minden teruleten idegsekedos tipus vagyok meg ugye edesapam panikbeteg volt. Es arra kerlek benneteket ne azt irjatok amit hallani akarok hanem amit tenyleg gondoltok

2020. febr. 17. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!