Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés

Az osztályunkban nagyon jóban lettem az egyik sráccal. Hirtelen azon kaptam magam, hogy mindig együtt vagyunk, órák közt mindig dumálunk, rengeteget viccelődünk, jólesik, hogy mindig keresi a társaságom és hogy érdeklem. Ezt a környezetünk is észrevette, így a tanárok is. Nyelvtanórán a határozókat tanultuk és a társhatározóra az volt a példamondat, hogy Dóri (én) minden szünetben Bencével(a srác) beszélget. A többiek elkezdtek mosolyogni meg bámulni, és erre mondta a tanár, hogy nem kell ezen meglepődni, ez egy jó fiú-lány barátság. Óra után a szünetben az emeleten együtt mentünk le a sráccal, mikor ő így hirtelen a semmiből megszólalt félmosollyal az arcán, hogy fiú-lány barátság. Egyszer egy prezis versenyen voltam és másnap kérdezte a tanárom hogy hogy sikerült, mondtam hogy fogalmam sincs, majd kiderül, és akkor hangosan hátrafordult hozzám a srác az egész osztály előtt, hogy "de hogy érzed, milyen lett?" Illetve mikor megdicsért a tanár, akkor ez a srác mondta hogy az ő gyermekétől is elvárná a Dóri-szintet.

17/L

2020. febr. 15. 14:31
 1/2 anonim válasza:
Szeintem is egy barátság de nem biztos
2020. febr. 15. 17:10
 2/2 anonim válasza:
Szia, ez nekem is egy barátságnak tűnik, de ahogy leírtad úgy érzem te is azként tekintesz rá. De ki tudja, lehet több lesz belőle, minden estere is: remélem boldogan jöttök majd ki belőle! :)
2020. febr. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!