Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem rosszul magam, mert barátom van?
Figyelt kérdés
Nem értem. Nagyon szeretem, régebb óta ismerem, vele volt az első csókom, ő az első barátom. De szörnyen érzem magam, olyan bűntudat féleség. Miért van ez? 1-_-42020. febr. 10. 00:29
1/7 A kérdező kommentje:
csak egy hónapja vagyunk együtt.
2020. febr. 10. 00:30
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem vagy elég érett egy kapcsolathoz. Ezzel semmi probléma egyébként, én a te korodban ugyanígy voltam. Azt tanácsolom, hogy semmiképp se siessetek. Ha valamit nem szeretnél, akkor ne csináljátok. Hidd el, sokkal jobb lesz, ha majd készen állsz rá.
A lényeg az, hogy ne kényszerből legyen fiúd és ne kényszerből haladjatok... ráér az éveket is, ha most nem érzed jónak.
Másik opció, hogy szüleid nyomást helyeznek rád és ezért érzed rosszul magad.
Az idő mindenképp segít. 1 hónap kevés idő.
3/7 Stark2000 válasza:
Ehhez így kevés az infó. Sok előzmény kiválthatja.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2020. febr. 10. 09:36
5/7 A kérdező kommentje:
Anyának elmeséltem, hogy van és, hogy megcsókolt. Őrült neki, de én azóta nagyon rosszul érzem magam, előtte is volt ilyen érzésem, de nem ilyen erős.
2020. febr. 10. 09:38
7/7 A kérdező kommentje:
Ő 16 éves, az én korom a kérdésnél látható.
2020. febr. 10. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!