Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha instàn egy fiu...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha instàn egy fiu minden törtènetem megnèzi?

Figyelt kérdés
Megnezz minden törtènetem ès utana kirak o is egy tortenetet

2020. febr. 6. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Aktív instagramon. Gondolom nem csak a tiédet nézi meg.

Persze ez nem azt jelenti, hogy esetleg nem tetszel neki, de ez tényleg semmit sem jelent.

2020. febr. 6. 20:30
 2/8 qkker1 ***** válasza:
60%
Dugna mint a lopott biciklit!
2020. febr. 6. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Unatkozott és pont ate képed volt ott..
2020. febr. 6. 20:45
 4/8 October15 ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg tőle? :D Bár szerintem az aktív instagramon-tól a "nehéz volt de kivertem rá"-n át egészen a "tetszel neki"-ig bármi lehet. Könyörgöm ez csak egy nyomorult instagram + ha neked bejön és ráírsz vagy idk mit csinálnak az Instán :D és lekoppint akkor is max ott vagy ahol eddig, veszíteni nem igazán tudsz mit.
2020. febr. 6. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
31%
Érdekled őt vagy pozitív vagy negatív értelemben. Ha lány vagy akkor a crusha lehetsz. Én csak annak nézem meg az insta történetét, aki baromira érdekel, de ilyen még soha nem volt. Néha néztem meg az insta sztorikat, de akkor megjelöltek.
2020. febr. 6. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező zaklat privátban, le kellett, hogy tiltsam. A 3. váalszoló vagyok egyébként, titeket is zaklat akamu storyjával? :D
2020. febr. 6. 22:31
 7/8 qkker1 ***** válasza:
28%
Eddig még nem zaklatott!
2020. febr. 7. 09:42
 8/8 anonim ***** válasza:
78%

Jajj, ez amúgy tényleg vicces dolog.

Egyik barátnőmet kereste egy férfi (testépítő) a munkahelyén és a kollegáitól akarta kipuhatolni, hogy mikor dolgozik a lány, milyen dolgokat szeret stb. A kollega nem hagyta annyiban, kérdezgette, hogy de mégis mi ez a nagy érdeklődés a lány iránt? Elmondta neki a testépítő úriember, hogy a lány folyton megnézi az összes történetét (amiben gyakran félpucéran van, edzései okán), és most már biztos, hogy tetszik a lánynak, ezért ő is lépni szeretne valamit.

Fél szemmel figyeltem a barátnőmet mikor telefonozik. Rányomott a történetekre, aztán letette az asztalra a telefont és kb telibesz*rva mi megy ott, csak néha rápillantott egy-egy ember sztorijára, de lényegében csak rutinból pörgette végig mindenkiét. A hab a tortán az volt, mikor visszahallotta, hogy a hústorony férfi lépni szeretne felé, mint ahogy barátnőm is tette. Teljes meglepődöttségében a lány csak ennyit mondott: hát de én leszbikus vagyok:O

Semmi biztosat nem jelent, ha valaki megnézi a történeted.:DD

2020. febr. 7. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!