Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha instàn egy fiu minden törtènetem megnèzi?
Aktív instagramon. Gondolom nem csak a tiédet nézi meg.
Persze ez nem azt jelenti, hogy esetleg nem tetszel neki, de ez tényleg semmit sem jelent.
Jajj, ez amúgy tényleg vicces dolog.
Egyik barátnőmet kereste egy férfi (testépítő) a munkahelyén és a kollegáitól akarta kipuhatolni, hogy mikor dolgozik a lány, milyen dolgokat szeret stb. A kollega nem hagyta annyiban, kérdezgette, hogy de mégis mi ez a nagy érdeklődés a lány iránt? Elmondta neki a testépítő úriember, hogy a lány folyton megnézi az összes történetét (amiben gyakran félpucéran van, edzései okán), és most már biztos, hogy tetszik a lánynak, ezért ő is lépni szeretne valamit.
Fél szemmel figyeltem a barátnőmet mikor telefonozik. Rányomott a történetekre, aztán letette az asztalra a telefont és kb telibesz*rva mi megy ott, csak néha rápillantott egy-egy ember sztorijára, de lényegében csak rutinból pörgette végig mindenkiét. A hab a tortán az volt, mikor visszahallotta, hogy a hústorony férfi lépni szeretne felé, mint ahogy barátnőm is tette. Teljes meglepődöttségében a lány csak ennyit mondott: hát de én leszbikus vagyok:O
Semmi biztosat nem jelent, ha valaki megnézi a történeted.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!