Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek ez nagyon ciki vagy nagyon cuki? Ti örülnétek ennek vagy nevetségesnek tartanátok?
*17L, ja és semmi ilyen...
bocsi ezt is elírtam
Én is ezt akartam írni, meglepődnék és ijesztőnek tartanám, hogy ennyire fotózgatsz mindent. Maga a könyv és a képek szerintem aranyosak, az tetszene. De így a többi infóval, hát nem is tudom, nem lennék boldog tőle :D
Én tuti azzal kezdeném a következő találkozáskor hogy ezt meg is beszélem vele
Nekem nem világos ez az egész.
1) Mióta beköltöztek, folyamatosan titokban fotózod?
2) Most akkor jártok, vagy mi van? ("randi")
Számomra cuki lenne, mert ragaszkodó típus vagyok. Mivel alapból kedves vagy, nem néznélek beteg pszichopatának, inkább annak jeléül venném, hogy valóban tetszek neked és csak engem akarsz. Számomra ez nagyon pozitív :)
Én kimondottan örülnék neki és az lenne az egyik legbecsesebb tárgyam, téged pedig sokkal komolyabban vennélek és sokkal jobban bíznék benned.
Persze attól függetlenül másoknak elég para lehet a dolog és kicsit másabb felfogással olyan, mintha betegesen kötődnél hozzá, figyeled őt, titokban fotózod és ez para. Hozzáállás kérdése az egész. Én örülnék ilyesmi barátnőnek, amíg nem beteges a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!