Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Inkább feladjam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább feladjam?

Figyelt kérdés

Már korábban írtam ki kérdést a témával kapcsolatban. Szóval egy rendezvényről találkoztam egy sráccal, ott ő hívta fel magára a figyelmem, folyton nézett, mosolygott rám, én ezt viszonoztam, 2x köszöntünk is egymásnak.Bárhol meglátott, figyelemmel kísért.Aztán évekig nem is láttuk egymást, míg egyszer ráaakadtam a Face-en, bejelöltem, lájkolgattam mindig az aktuális képeit, le se k* a *kilta, szülinapomon se köszöntött fel, 1 héttel később viszont én felköszöntöttem őt priviben, de azt is csak megköszönte, viszont utána már mintha ő is "észrevett" volna, elkezdte lájkolni minden képem, Instán is bekövetett, ott is ment a kölcsönös lájkolás. Ekkor már mikor Instára kitettem egy szülinapi képet magamról, azt belájkolta utána egyből felköszöntött. Én az ő szülinapján egy személyhez szóló kis képet készítettem neki, azzal köszöntöttem fel. Ez bejött neki, jót dumáltunk vagy 2 óráig,érdeklődött irántam sokat, aztán mennie kellett, utána ugyanúgy ment a lájkolás, de soha többet nem beszéltünk, én meg már tolakodónak éreztem volna, ha megint én írok rá. Eltelt egy év, tegnap volt a szülinapom, ismét kitettem Instára egy képet, amit belájkolt, de nem köszöntött most fel semmilyen formában. Pedig titkon vártam, hogy most priviben ő is rám írjon, de mégcsak az üzifalamra sem írt.:( Jövő héten lesz az ő szülinapja, erősen gondolkodom rajta, hogy én sem köszöntöm fel, hiába szeretnék vele beszélgetni. Annyit tudni kell róla, hogy nők terén nehéz eset még csaja sem volt, és nekem kicsit fura hogy követ egy melegpárti oldalt. Emellett külföldön tanul mostanában Szerintetek? Ignoráljam én is?

19/L

2020. febr. 1. 19:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kitartó vagy, de ha akart volna tőled bármit is akkor már lépett volna. Szerintem inkább hagyd.
2020. febr. 1. 19:52
 2/2 Legyenszépnapod! ***** válasza:

Szerintem is sajna lehet hagynod kéne : /

Ha ennyit futsz utána lehet, a végén még kihasználja

2020. febr. 2. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!