Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel tudok kezdeni valamit?
Van egy fiú aki tetszik és osztálytársak vagyunk.Mostanában azt vettem észre hogy túl sokat bámulom és ez már engem zavar.Nem tudok mit kezdeni vele.Mondjuk a fiú még nem szólt érte hogy zavarná.
Nem tudnátok valamit írni hogy ne bámuljam olyan gyakran?!
Olyanokat ne hogy ne nézzek arra mert az úgy se jön össze...
What?
Ha tetszik, akkor miért lenne baj, hogy bámulod? Inkább beszélgessél sokat vele és suli után hívd el valahova!
Ha tetszik akkor kérd hogy segítsen valamiben a suliban csak spontán aztán kezdjetek el beszélgetni vagy írj rá hogy megoldotta-e a házit és úgy kezdjetek beszélgetni...
Egyszerű ez és a fiúk is szeretik ha egy lány kezdeményez majd írj fejleményeket:D
17/f
Beszélgetünk minden nap csak mindig én kezdeményezek beszélgetést és egy idő után már látszik rajta hogy nem akar beszélgetni
Elhívni meg nem tudom sehova max a Penny-be
Miért nem udod elhívni? nincs 3000 Ft-od meg sutiző a közelben? vagy kávézó esetleg vmi bár ahoabv beultok egy kv-ra? Jó akkor ne hívd el..... majd megteszi más...
1 voltam..
Köszönöm szépen a válaszokat
Azért nem tudom meghívni sehova mert egy elég kis városban lakunk plusz nem az a kimozdulós fajta szóval valószínűleg német mondana😅
Bár lehet megpróbálom
Mondjuk elhívom inni valamit
Hát nem tudom
Szerintem szimplán csak nem vagyok neki elég érdekes
Mindig kínos csend lesz közöttünk ha kettesben maradunk
Próbálom oldani a hangulatot de ez nem mindig jön össze
És igen ő is szokott nézni engem
Egyszer volt egy páros feladat órán és nem mert hozzám nyúlni...😅😅
Remélem mindenre válaszoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!