Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mennyire találhat gáznak?
Figyelt kérdés
Járok festő tanárhoz minden szombaton reggel, ott van egy velem egyidős fiú aki nagyon nagyon helyes...múlt szombaton is voltam és a srác is ott volt a tanár elment egy picit és ketten maradtunk, elkezdett kérdezgetni a festésen kívül minden félét, majd odaült mellém és én teljesen zavarba jöttem, majd észre vette hogy festékes az arcom, ezért odanyúlt és próbálta letörölni. De én nagyon elpirultam majd fogalmam sincs miért megfogtam a kezét és elkezdtünk szemezni. Majd a tanár bejött és apum is megjött értem szóval mennem kellett, de holnap megint találkozunk és félek hogy gáznak fog tartani... most mit tegyek? Segítsetek!2020. jan. 31. 14:45
1/8 anonim válasza:
Én a helyében ezt nagyon cukinak találnám :333 Menni fog ❤️
2/8 anonim válasza:
Szerintem ebben egyáltalán nincs semmi gáz. Valószínűleg azért kérdezgetett, meg ült oda melléd mert szeretne jobban megismerni.
3/8 A kérdező kommentje:
De mi fog menni? Mit kell csinálnom? Hogy ne viselkednek nagyon gázul?
2020. jan. 31. 15:25
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez tök cuki
Tuti bejössz neki, beszélget, próbál megismerni, melléd ül,hozzád ér
Ennél több jel hova kell?
Ne parázz rá
5/8 A kérdező kommentje:
Ezek jelek arra hogy bejövök neki? Ennek tudtán még inkább zavarban leszek... ez nagyon gáz lesz, mi van ha kinevet? Neki tuti volt már barátnője...
2020. jan. 31. 15:45
6/8 A kérdező kommentje:
Most reggel mit mondjak neki?
2020. febr. 1. 07:54
8/8 A kérdező kommentje:
Ennél jóval előrrébb tartunk már... na mindegy
2020. febr. 1. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!