Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékkal kedveskedhetek a barátomnak?
Ő többször vett már nekem rózsát vagy csokit, én mit adhatok neki, aminek örülne is és ilyen kis apróság?
Egy lánynak csak nem illik rózsát adnia egy fiúnak.
Köszönettel egy 18 éves lány, ami 1 éve él párkapcsolatban.
Csokit, esetleg gumicukrot. (Az én barátom gumicukorőrült, ezért azt adaok neki 😆) Vagy bármi hobbijával kapcsolatos cuccot.
Pl.: Ha kosarazik, akkor kosárlabdás kulcstartót, stb.
#aki egy éve él párkapcsolatban! Te nem egy tárgy vagy, hanem személy, te AKI! Amit csak tárgyra használd!
#1 Gumicukor őrült? Attól tartok nem csak gumicukor, hanem simán is Őrült...
Kérdező : A pasik sok mindent tudnak venni a lányoknak, igazaból hívd el sütizni, nyáron fagyizni és fizess te. Ha mindenképp tárgyat szeretnel venni, akkor csoki kulcstartó mellett vehetnék pezsgőt vagy Whiskyt vagy kávét vagy amit szeret én ezeket iszom ezeknek örülök 22/F a csokit utálom. :)
7! Ne rombold a nyelvet!! Kötekedő! Olyan szó nincs a magyarban, hogy "Kötözködő" Kötözni a cipőt, szőlőt szoktuk, kötekedés viszont egy főnév! :D Köszönöm, hogy Shippelsz minket, amúgy a kérdező lehetne a Crushom, de sajna barátja van. Üdvözöllek mély tisztelettel :
A Kötekedő (!!!!!!!!!!!!) Válaszoló. (és nem a "kötözködő"" :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!