Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meleg plátói szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Qrisztiánn kérdése:

Meleg plátói szerelem?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, nem messze lakok Budapesttől. Kb. 4 éve tudom hogy meleg vagyok, és elég rosszul viseltem/viselem ezt a korszakot. Nagyon remélem hogy minél hamarabb véget ér mert már nagyon sok csalódás ért engem eddig szerelemmel kapcsolatba. Mindig is voltak emberek akikbe titkon szerelmes voltam, de senki se tudta hogy a másik nemhez vonzódok. Nemrég össze ismerkedtem egy fiúval, akivel éjjel-nappal beszélgetek. Egy igazi kincs számomra. Törődő, odaadó, kedves, vicces és még helyes is(de nem a külseje fogott meg). Én naiv azt hittem Ő is meleg, így elmondtam neki hogy mit érzek iránta. Szerintem sejtitek mi lett ebből... hatalmas nagy pofára esés. De értékeltem benne hogy szépen, udvariasan utasított el, mivel ő hetero(pedig külsőre és viselkedésre nem annak tűnik). Viszont ugyan úgy beszélgettünk mintha mi se történt volna, nem távolodott el tőlem ennek hallatán, sőt, még értékelte is hogy őszintén elmondtam mit is érzek iránta. Azóta már 5 hónap eltelt, és még mindig ugyan úgy beszélgetünk minden egyes nap, viszont sajnos még mindig nagyon erősek az érzelmeim iránta. Decemberben, kb egy hónapja mondtam neki hogy ez nekem nem megy, mivel szenvedek miatta és kértem tőle egy hónap szünetet(reménykedve hátha lecsillapodik bennem minden), amit Ő szó nélkül teljesített az én javamra. Elárulom hogy semmit se segített. És most itt tartunk január végén ugyan úgy változatlanul. Én még mindig szenvedek miatta. Minden este könnyes szemmel alszok el, reménykedve hogy ez egy álom amiből hamarosan felébredek. Ami nem jön el soha... Még ha a legfullosabb, milliárdos pali lennék, vagy a legkedvesebb, legfeláldozóbb ember, akkor se nézne rám máshogy, mint barátjára. Elég hosszú lett sajnálom, viszont egy kicsit legalább kibeszéltem magamból, így egy kis megnyugvást adva magamnak. Köszönöm szépen aki idáig eljutott a szöveggel, és várom szeretettel a véleményeiteket, tanácsaitokat(pozitívat, negatívat, mivel csak úgy bír fejlődni és építkezni az ember), és a ti storytokat is.
2020. jan. 28. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos csak az idő segíthet, nyilván az hogy mindennap beszéltek csak ront a helyzeten, de azt is megértem hogy mint baráttal szeretnéd tartani a kapcsolatot. Szerintem járj nyitott szemmel, legyél nyitott új emberekre bármennyire is nehéz és hidd el elfog jönni az a személy aki majd elfeledteti veled.
2020. jan. 28. 23:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ész azt mondja, szakítsd meg vele a kapcsolatot, hisz csak ôrlődsz és nem hagysz lehetőséget magadnak kilábalni és tovább lépni, esetleg olyan valakire találni, aki viszonozza az érzéseid.
2020. jan. 29. 00:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy már egyszer kiírtam, de mivel rossz kategóriába raktam ezért törölték. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2020. jan. 29. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:
1%

12 évesen te még azt sem tudtad, hogy mivan a lábad között, nemhogy akkor már tudd, hogy meleg vagy :D

Másrészről hülyeség az a része, hogy "még ha a legfullosabb, milliárdos pali lennék...", mert nem a külsőddel van baja, hanem mint írtad hetero. Ha te fejreállsz sem langyul be, mert te szereted. Nehéz a melegek élete, de talán több sikerrel járnál, ha valami melegcsoportba vagy online néznél szét célorientáltan.

2020. jan. 29. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:

# 4

12 évesen már én is tudtam te retard, nem értem ha közöd nincs a témához minek írkálsz.

Nem írtad mennyi a srác, igazából azt is el tudom képzelni, hogy ő még nincs teljesen tisztában magával, melegeknél biszexuálisoknál ez kitolódhat, esetleg ezért nem határolódott el jobban tőled.

De egyébként fölösleges futnod utána mert hatalmas koppanás lesz, láttam ilyet nem egyet, évekre elronthatja az életed.

Sajnos kicsit kapcsolatfüggőnek tűnsz, aki egy másik emberen keresztül próbál meg erős lenni, meg kell tanulnod önmagadat megerősíteni, mert nem fogja helyetted megtenni senki, és ha esetleg vele vége lenne, te önként keresel egy ugyanilyen figurát.

Ezek a történetek mindig kisiklanak.

Igazából mindegy mit írok, mert neked a saját bőrödön kell ezt megtanulnod, akkor jössz majd rá mennyire igazam van. Egyébként egy szerelmen akkor lehet túllépni, ha az ember keres egy másikat, de ne kövesd el azt a hibát, hogy másban a megmentőt keresed.

2020. jan. 30. 23:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Jajj tényleg nem írtam. Én majd most februárba töltöm a 17-et, ő meg július 7-én a 18-at, szóval kicsivel több mint fél év van köztünk. Ennyi idősen már rá kellett volna jönnie nem? Köszönöm a választ és a jó tanácsot, igyekszek megfogadni és túl lépni rajta.
2020. jan. 31. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!