Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg plátói szerelem?
12 évesen te még azt sem tudtad, hogy mivan a lábad között, nemhogy akkor már tudd, hogy meleg vagy :D
Másrészről hülyeség az a része, hogy "még ha a legfullosabb, milliárdos pali lennék...", mert nem a külsőddel van baja, hanem mint írtad hetero. Ha te fejreállsz sem langyul be, mert te szereted. Nehéz a melegek élete, de talán több sikerrel járnál, ha valami melegcsoportba vagy online néznél szét célorientáltan.
# 4
12 évesen már én is tudtam te retard, nem értem ha közöd nincs a témához minek írkálsz.
Nem írtad mennyi a srác, igazából azt is el tudom képzelni, hogy ő még nincs teljesen tisztában magával, melegeknél biszexuálisoknál ez kitolódhat, esetleg ezért nem határolódott el jobban tőled.
De egyébként fölösleges futnod utána mert hatalmas koppanás lesz, láttam ilyet nem egyet, évekre elronthatja az életed.
Sajnos kicsit kapcsolatfüggőnek tűnsz, aki egy másik emberen keresztül próbál meg erős lenni, meg kell tanulnod önmagadat megerősíteni, mert nem fogja helyetted megtenni senki, és ha esetleg vele vége lenne, te önként keresel egy ugyanilyen figurát.
Ezek a történetek mindig kisiklanak.
Igazából mindegy mit írok, mert neked a saját bőrödön kell ezt megtanulnod, akkor jössz majd rá mennyire igazam van. Egyébként egy szerelmen akkor lehet túllépni, ha az ember keres egy másikat, de ne kövesd el azt a hibát, hogy másban a megmentőt keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!