Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretik a lányok ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BotondH kérdése:

Miért szeretik a lányok ha egy fiún melegítő van?

Figyelt kérdés
Válaszokat köszi szépen 😍

2020. jan. 27. 16:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem szeretik... Vagyis se nekem, se nagyon senkinek a környezetemben nem jön be.
2020. jan. 27. 16:56
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Proli dolog.
2020. jan. 27. 16:56
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Nekem nem jön be.

19L

2020. jan. 27. 17:06
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
A kiindulópont hibás, a lányok NEM szeretik, ha egy fiún melegítö van, igénytelen, proli szokás.
2020. jan. 27. 17:10
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
Én gyűlölöm. Ha sportol, oké hogy arra az időre sportruházatot vesz fel, de egyébként nekem elfogadhatatlan.
2020. jan. 27. 17:45
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

Nekem tetszik. Tök jól néz ki. Amikor a párom azt vesz fel otthon, tök jól néz ki, nem mintha máshogy nem:D

Nyilván ő is utcára farmerben van. Viszont ettől függetlenül nekem tetszik a melegítős öltözet.

2020. jan. 27. 17:46
 7/11 anonim ***** válasza:
45%

szia!

a szürke és a fekete melegítő nagyon jól áll a fiúknak, kiemeli amit kell. persze mindezt csak határokkal, utcára mindenki inkább farmert hordjon.

2020. jan. 27. 18:10
 8/11 anonim ***** válasza:
23%
Nekem nagyon bejön, én a farmert utálom. Lány vagyok, és én is csak melegítőt hordok. Aki ez alapján elítél, az annyit is ér.
2020. jan. 27. 18:23
 9/11 anonim ***** válasza:
24%
Van olyan fiú akinek azt mondanám hogy nagyon messzire kerülje el a melegítőket, viszont vannak azok a srácok akiken jól áll (leginkább a szürke meg a fekete) melegítő. Tehát nagyon emberfüggő hogy ki az akin jól áll (és általában ezért szeretik a lányok. Mert jól áll.) És ez se minden lányra igaz. Van aki szerint jól néz ki egy fiú melegítőben, van aki szerint nem.
2020. jan. 27. 18:55
 10/11 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem a melegítő jól állhat bizonyos embereknek DE, nem utcára való mert egy utcai közegben leginkább hozzáképzelsz egy klumpát is. Mint a nagypapikon.

17L

2020. jan. 27. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!