Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fülig szerelmes vagyok a 3....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fülig szerelmes vagyok a 3. Fokú unokatesómba! Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés

Na tehát, 2019 nyarán, június vége, július eleje körül meg ismertem a strandon egy lányt, később sajnos kiderült, hogy rokonom.. (az én dédim és az ő dédije testvérek) és szinte mindennapos volt az h találkozgatunk, szülinapomkor még ott is aludt nálam, ha arra gondolok mindig elojonnek a jó emlékek és ettől mindig szomorú vagyok..

És egyszerűen azóta se tudom kiverni őt a fejemből, a háttér képemen is vele vagyok (egy ölelkezős kép)

Sajnos nyár óta nagyon keveset találkozunk, de mostanában megint sűrűsödik a dolog, így még jobban húz hozzá a szivem..

De a baj az, h nem tetszik.

Hanem szerelmes vagyok

Nagyon:(

2020. jan. 23. 09:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Ebben nem tudunk segíteni. Szedd össze a gondolataidat és mond el neki.
2020. jan. 23. 18:30
 12/19 anonim ***** válasza:
18%
Nálam ez kizáró ok, és egyből elveszne belőlem az az érzés, amit egy idegen nő iránt érereznék, ha utólag kiderülne, hogy rokon, tök mindegy milyen távoli és mennyire jó csaj, ő a rokonom és tabu. Nem is értem, ha azt mondják, hogy csak 3. ágról rokon, nyugodtan jarhattok. Ezzel a tudattal hogy tudod megcsókolni, szeretkezni vele? Nekem nem menne.
2020. jan. 25. 04:10
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
#12 És ha azután tudnád meg, mitán született mondjuk 3 gyereked tőle? Gondolom akkor is otthagynád, mint a sz*rt, mert te akkora nagy fhaszagyerek vagy ugye?
2020. jan. 25. 08:34
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

Hát ja:

[link]

:D

2020. jan. 25. 10:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Inkább ne! Ez csak fellángolás! Keress más Crushot!
2020. jan. 25. 11:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
#12 vagyok. A gyerek az más, én csak a kérdező esetében csinálnám így, ahogy leírtam. Ha már a kapcsolat előtt tudom, hogy bármilyen ági rokonom, ahogy a kérdező is tudja, akkor nem lenne hozzá gusztosom, mint nőhöz..ennyi. Kérdező, jobban járna mindenki, ha hagynád őt, ne is mondd el neki az érzéseidet. Fáj egy ideig, de majd az idő megoldja és jön más. Lehet megint lepontozni, de én még most is fenntartom az előző válaszomat. Tudom tele vagy hormonnal és tetszik a lány, de nincs értelme ennek.
2020. jan. 25. 13:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#12-es vagyok ismét. A #13-nak üzenem, hogy lehet visszavenni arból. A kérdező egy szóval sem említett gyereket, sőt még a lány nem is tudja mit érez. Dugjon a rokonával, aki akar, ha van hozzá gyomra. Tudom, hogy dúlnak bennetek a hormonok, de ne egy rokonon próbáljátok levezetni, mert ez undorító.
2020. jan. 25. 13:27
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#12-es vagyok. Most nézzük szakmailag. Elég fura dolog ez. Ugye az aki később tudja meg már teljesen más helyzetben van, mint, aki már eleve tudja. Ezért volt hülyeség megemlíteni a gyereket, de valljuk be ilyenkor mindkét félnek fura a szitu, de ők már egy család, más a szituáció. Ha valaki még a kapcsolat előtt tudja meg, akkor felesleges belemenni a dolgokba. Ha válaszhatok, akkor inkább egy idegen, mint egy valahányadik ági rokon. A kérdező még választhat. Azt tanácsolom, hogy próbálj vele kevesebbet találkozni és idővel tényleg csak rokonként fogsz rá tekinteni és lesz más az életedben.
2020. jan. 25. 13:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Én teljesmertekben egyetertek veled 12-es!
2020. jan. 25. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!