Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Összevesztem a barátommal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a barátommal mert nem akartam neki megtenni majd le***vázott, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap át mentem hozzá suli után, és este sze*elnii akart, de én viszont mostanában kicsit feszült vagyok a továbbtanulás miatt, mert külföldi egyetemekre jelentkeztem. De mindegy.

És én belementem de viszont azt akarta hogy fenékbe engedjem neki, én meg kedvesen próbáltam visszautasítani mert nem szerettem volna még. És erre elkezdte mondani hogy nem kell eljátszani a szűz kur**t meg ilyene, tovább ordibált velem mire el sírtam magam, majd megfogtam és haza mentem. Azóta egyszer hívot de nem vettem fel. Szerintetek tényleg ekkora baj hogy nem engedtem fenékbe?

2020. jan. 16. 18:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztatást, remélem befejezi a zaklatást, meg a fenyegetőzést
2020. jan. 16. 21:23
 12/20 anonim ***** válasza:
90%

Na ha még ezeket is csinálja akkor nagyon jól tetted, és még időben. Sok sikert az életben, remélem találsz majd valaki olyasvalakit aki megbecsül!

F

2020. jan. 16. 21:37
 13/20 anonim ***** válasza:
87%
Sohasohasoha nem engedném popsiba,és nem is fogom. Mégis elkeltem boldog házasságban élek ez nélkül is.
2020. jan. 16. 21:47
 14/20 A kérdező kommentje:
Nekem ő volt a második barátom, az első egyszer kérdezte én mondtam hogy nem szeretném és mégis együtt voltunk 1 évet. Szóval ezért is döntöttem el ilyen gyorsan hogy lépek, pedig szerettem őt
2020. jan. 16. 21:53
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

Jol tetted.

Soha ne engedj olyat amit nem akarsz igazan.

2020. jan. 16. 22:51
 16/20 anonim válasza:
85%
Jól tetted. Ha így állt hozzá a dologhoz, akkor nem szeretett, csak kihasznált, szexet akart csak, nem téged, mint embert. Ha zaklat, jelentsed fel rendőrségen, az ilyesmi büntetendő, jogilag teljesen felnőtnek számít.
2020. jan. 16. 23:07
 17/20 anonim ***** válasza:
75%

Nem az a baj, hogy nem engedtél olyasmit, amire nem vágysz. Hanem az a baj, hogy egyáltalán eszedbe jutott, hogy te vagy a "hibás" azzal, hogy nem engeded meg neki azt, amit nem szeretnéd.

Meg az baj, hogy egyáltalán eszedbe jutott együtt maradni olyasvalakivel, aki lek.váz, mert nem szolgálod ki.

2020. jan. 17. 19:53
 18/20 Ékezetes billetyűzet válasza:
58%
Keresett azóta a srác?
2020. jan. 28. 17:44
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos minden nap ír hogy nagyon sajnálja és hogy csak bevolt pipulva, de letiltottam a számát szóval már remelem így tényleg békén hagy végre
2020. jan. 29. 00:18
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem lett volna egyszerűbb megbeszélni miután lenyugodott a srác, h

miért volt ez neki fontos

miért lett ideges

miért viselkedett így

Ha már szeretted akkor és ő meg bocsánatot kért , akkor megkérdezni, h

kell-e neki segítség az indulat kezelési problémáiban

van-e valami olyan szexuális vágya, ami esetleg mindkettőtöknek vágya és azzal feledtetni az anális szex iránt vágyait

Mindenkinek van rossz oldala,

akik itt írnak, h dobd ki azoknak többsége lehet örülne még annak is ha egy jó kiállású csávó akárhogy szexelni akarna vele. Persze itt élő lehet adni a nagyasszonyt, otthon meg örül ha pasi rámászik, de normális , jó szexuális élete lehet soha nem volt. Persze attól itt lehet osztani az észt.

2020. febr. 2. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!