Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy tetszek neki?
Van egy évfolyamtársam, akivel nagyon rosszban vagyok elsős korunk óta, mert mindig piszkál, csúfolt meg ilyenek viszont történt valami. Volt ez a minkulásbuli, én és 1-2 osztálytársam meg az ő osztályából páran vele együtt átmentünk egy osztálytársamhoz és felelsz vagy merszeztünk. Egyszer egyik osztálytársam megkérdezte tőlem, hogy a Lórit vagy a Benit(az a srác akivel rosszban vagyok) csókolnám-e meg inkább én pedig azt mondtam, hogy a Benit (a Lóri csak barát és nem lehet több ezért mondtam) utána meg egy feladatnál az volt, hogy pusziljam meg vagy a Zalánt vagy a Benit és megint a Benit választottam. Azóta a Beni furcsán viselkedik, nem csúfol, békén hagy, még egyszer beszélgetni is akart full normálisan, csak közben bejött még két ember. Meg volt olyan, hogy egy másik fiú beszólt nekem Beni meg leoltotta a gyereket. Ma pedig tesin azt csinálta, hogy, amikor elestem magasugrásnál megkérdezte, hogy Jól vagy cica? Délután pedig felelsz vagy mersz játszottunk az öltözőben és ugyan az volt vele mint velem, mondták neki, hogy vagy engem csókol meg vagy pedig a Nellit és meg akart csókolni de nem engedtem neki.
Lehet, hogy tetszem neki?
De nem merem megkérdezni mert ciki lenne, amúgy Lórinak van barátnője is szal nem.
Amúgy érdekel Beni, de nem fogom megkérdezni amíg nem vagyok benne biztos.
1-es szánalmas vagy!
Igen egyébként, azok alapján amiket elmodtál nagyon valószínű, hogy tetszel neki. Beszélgess vele többet szerintem, hívd el valahova stb.
Most mért vagytok ilyen bunkók csak kérdeztem, csomó ilyen kérdés van kint.
Azért írtam ki mert lehet külső szemmel nézve érthetőbb a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!