Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan lány, akinek nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, akinek nem fontos, hogy magas pasija legyen?

Figyelt kérdés
Nyilván nem arra gondolok, hogy nálatok sokkal alacsonyabb a pasi, hanem kb. egyforma magasak vagytok.

2020. jan. 8. 08:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Igaz, ölelkezésnél tök jó érzés ha magasabb nálam egy srác

De párt nem ez alapján választok

2020. jan. 8. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Magasság...

Miért, aki magas, annak automatikusan van kocsija, lakása, diplomája?

Komoly nőnek komoly pasi kell, nem 190 centis takarító.

2020. jan. 8. 12:23
 13/18 nemaRendőrség ***** válasza:
77%

@9-10

Lehet elfogadom. Őszintén örülök hogy összhangban vagytok, nekem valahogy sohasem működött.

Volt 150 meg 165 magas barátnőm, borzalmas volt velük kézenfogva sétálni, annyira más volt a ritmusunk az 165össel, az 150eshez meg le kellett kicsit görnyednem és kényelmetlen volt

2020. jan. 8. 12:30
 14/18 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

@12

Szomorú tény, de az emberek eredendően felszínesek.

Kutatások szerint egy magasabb férfi jobb kezdőfizetésre illetve magasabb státuszra számíthat csak azért mert magasabb.

Alacsonyabb társaink be tudják hozni az előnyünket munkával és kitartással, sőt lazán le is körözhetnek, de én inkább másra fejezem a hangsúlyt. Megkeresem a kenyeremet minimális munkával amit egyébként szeretek is (vidéken heti nagyon max 40 óra, 500e nettó), majd többi időm a családé, barátoké stb.

50-60 órával meg tudnám duplázni ha szeretném, sokan csinálják nálunk, csak közben megy tönkre a család, nem tartják a barátokkal a kapcsolatot stb

Hurr durr gyakorin mindenki milliókat keres. Ne hidd el ha nem szeretnéd, de szoftverfejlesztőként laza pénz

2020. jan. 8. 12:37
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem az egyforma magasság az tök jó. Legalább nem kell fel vagy le nézegetni:D

18 l

2020. jan. 8. 17:07
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
Engem nem igazán érdekel a magasság... :D
2020. jan. 8. 19:20
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
A magasság teljesen mindegy, más dolgok fontosabbak.
2020. jan. 8. 19:28
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2020. jan. 9. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!