Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Csaj azt mondja csak barátok vagyunk, de több órás útra eljött velem, simogattuk egymást, seggét markolásztam, pucijánál volt a kezem, stb.. Azt modnja ez okés, ez a törődés mehtt de nem érez vonzalmat ezért nem tud kapcsolatot velem.
Szerintetek ha megy ez a dolog, meddig lesz így és, ha mozdul kuka vagy akár kapocsolat is lehet?
Nagyon bizonygatja, hogy neki ez barátság, de, ha felhozom, hogyha barátja lenne és egy csajjal ezt csinálná arra azt mondjha az már megcsalás. Akkor meg mégis több mint barátság. Na mindegy. Nem tanács kell, csak ilyet én még nem láttam és rdekel a vélményetek :D 18.
Hátha valaki visszanézi, megírom a végeredményt.
Volt ez-az, de nem tartott sokáig ahogy emlékszem, bár nem ma volt :D
Aztán láttam, hogy számtalan sráccal van ilyesmi haveri viszonyban, lekurváztam és elküldtem. Ez a sztori, hátha segít egy ifjú titánnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!