Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy párkapcsolat 14-16 évesen?
Szia
Én és a párom között 350 km távolság van
Több mint 2 hónapja vagyunk együtt és változó hogy találkozunk.
Igaz nem könnyű de ez akár erősítheti a kapcsolatotokat .
Én 17/L a párom 24/F szóval semmi sem lehetetlen😉
Rajtatok múlik minden
Nem tudom aktuális-e még, de jómagam is távkapcsolatban élek, és hát amit eddig megtapasztaltam, hogy nagyon sok kitartás és türelem kell hozzá, azt jobb, ha tudod, hogy nem lesz könnyű, na meg hát ilyen korban így is van annyi dolog, ami megnehezítheti ennek a fenntartását (suli, tanulás, család, útiköltség stb.)
De egy biztos: Ha tényleg komolyan gondoljátok és mindkettőtökben meg lesz az igyekezet is és a kitartás, akkor hidd el, nem lesz baj :)
Kb. 200 km pedig nem a világ vége, busszal/vonattal kb. 2-3 óra alatt eljuthattok egymáshoz akár 2 hetente is hétvégén, vagy nem tudom. Ezt nektek kell kitalálni.
Én és a párom között több, mint 500 km van, így nekünk döcögősebb a találkozás, szóval ti szerencsésebb helyzetben vagyok.
Én azt mondom, egy próbát megér, ha tényleg komoly a szándekotok egymással.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!