Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem vállalom fel vagy ő erősködik túlzottan?
Sziasztok!
Szóval a sztori a következő lenne, egy jó ideje együtt vagyok barátnőmmel, akivel kb 1 hete folyamatosan veszekszünnk egy bizonyos dolgon. Megkért rá, hogy posztoljak ki a facebookra valami romantikusat, hogy ezzel is bizonyítsam azt mennyire szeretem. Én ezt többször vissza utasítottam mondván, hogy alapvetően sem posztolgatok semmit és főleg nem idézetek meg stb romantikus dolgot nem feltétlenül fogok. Ahogy neki is elmondtam nem lenne semmi bajom, ha közös képet kell mondjuk profil képnek beállítanom, de nekem ez a posztolgatás túlságosan is divatmajmolásnak tűnik.
Szóval mikor többször is vissza utasítottam megkaptam, hogy nem vállalom fel őt az ismerőseim előtt ( amit hülyeségnek tartok hisz az is kint van, hogy kapcsolatban vagyunk). Illetve, hogy nem vagyok képes érte még ennyit sem megtenni, pedig milyen jól esne neki, de egyszerűen nem képes felfogni, hogy én utálok posztolgatni fb-re. Már-már ott tartunk, hogy szakítani akar velem. Egyszerűen nem tudom felfogni én lennék a mai társadalomban ennyire vissza maradott, hogy ezt nem akarom megtenni vagy mi van itt? Tényleg muszáj mindenkinek látni, hogy mi boldogok vagyunk? És azt valójában valami youtube zenével, idézettel kell pont a facebookon poszt formájában mindenki tudtára hozni? :'D
Pffff. Utálom az ilyen látszat embereket. Igazad van! Ha egyébként se szoktál posztolni, akkor érthető.
Akkor lenne igaza, ha állandóan posztolnál mindenkivel csak vele nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!