Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretjük egymást, de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretjük egymást, de nem merjük kimondani?

Figyelt kérdés

Amióta először találkoztunk, azóta megy ez. Felőlem első látásra szerelem volt. Az ő viselkedéséből, gesztusaiból és a nézéséből is le lehet vágni hogy ő is érez irántam valamit. Viszont a barátnőim nagyon nem kedvelik őt, bunkók vele és lenézik és emiatt sose mertem elmondani nekik hogy tetszik nekem a srác, ezért nem is mutatom ki. De amikor ők nincsenek ott annyira másképp viselkedünk egymással. Úgy érzem hogy a barátnőim miatt egyikünk sem meri kimondani a másiknak hogy mit érez.

Nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel.:(

2019. dec. 23. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Na ez komolyan gáz, mármint a viselkedésed...
2019. dec. 23. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Óvoda.
2019. dec. 23. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Kérdezem én.... A barátnőid vagy neked kell vele lenni?

A te hülyeséged hogy nem vállalod fel a srácot, sem magadat.

2019. dec. 23. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Mitől féltek?

Ez még nem házasság, ami után vagyon megosztás jön... Egy szeretlek csak egy szó. Tiniknél jelent ez problémát, mert nekik ez még romantika és elkötelezettség. Túl van misztifikálva.

Tetszik. Jó vele együtt lenni. Képes vagytok, egy órát ülni csendben és nem a telefont nyomkodni és mégis jól érezni magatokat. Jártok együtt helyekre, társaságba.

Tudod mint a székely és a neje. Józsi, te miért nem mondod többször, hogy szeretsz? Figyelj asszony: egyszer mondtam; majd ha változik, szólok.

2019. dec. 23. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted, felvállalod. A barátnőid meg nem igazi barátok, ha ezt nem tartják tiszteletben.
2019. dec. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!