Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jól érzem, hogy kicsit elkezde...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy kicsit elkezdett rám figyelni?

Figyelt kérdés

Vagy két éve láttam egy srácot egy sulis programon, ők egy másik, tőlünk jóval távolabbi iskolából érkeztek. Párszor összeakadt a tekintetünk a sráccal, többször éreztem hogy néz, egyszer saját szememmel is láttam,ahogy utánam fordul. Sajnos nem tudtunk beszélni, csak egyszer köszönni.Ezután kis idő elteltével volt merszem csak bejelölni a Facebookon,ahol (lehet h gyerekesen hangzik) de lájkok formájában próbáltam jelezni, h tetszik, ő viszont nem lájkolt semmimet, sőt a szülinapomon se köszöntött fel. Ezután én nem adtam fel, ugyanúgy nyomtam a lájkokat,bekövettem Instán, privátban ráírtam a szülinapján. De csak megköszönte. Innentől kezdve ő is elkezdett minden képemet lájkolni, visszakövetett Instán,ha bármit kirakok a napomhoz mindig megnézi, mikor szülinapom volt,az akkor kitett képemet lájkolta, és utána azonnal felköszöntött az üzenőfalamon. A szülinapján már most ismét ráírtam utána,ott már beszélgettünk, mondta h természetesen emlékszik rám, de utána mennie kellett 1 órás beszélgetés után, és azóta lassan 4 hónapja h nem keresett, nekem meg már nincs pofám megint ráírni. Szerintetek bejöhetek neki?

17/L

Légyszi ne szóljatok meg a lájkos módszerért, elég félénk vagyok én is meg a srác is.

2019. dec. 18. 07:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jössz be neki mert ezekből bárkinek leesett volna hogy mi a szándékod. Te megtetted az első lépéseket de ő magától nem kezdeményez szóval sztem ne pazarold rá az időd.
2019. dec. 18. 10:22
 2/2 anonim ***** válasza:
55%
Hát nem nagyon jöhetsz be neki.
2019. dec. 18. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!