Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Norbi-5 kérdése:
16 éves lánynak mit lehet venni karácsonyra?
Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnek hogy mit szokás , mire vágyhat egy 16 éves lány
Barátnőm, kb 1 hónapja vagyunk együtt annyira még nem sikerült megismertem hogy tudjam mire van szüksége
2019. dec. 18. 02:11
2/7 anonim válasza:
Ha csak nem egy fiús lány akkor ékszernek sztem örülne. Vagy valami ami az érdeklődési köréhez tartozik. Pl ha szeret sütni akkor sütis könyv, vagy ha szeret olvasni könyvutalványt.
4/7 anonim válasza:
Bocs,de elég szar barát lehetsz,hogy ezt ïgy kérdezed meg és nem írsz róla semmit.
5/7 anonim válasza:
Körömlakk,szájfény,parfüm,illatgyertya,képkeret,telefontok,ruha.Ezekkel nem nagyon lehet mellényúlni.Viszont annyira talán ismered a barátnődet hogy tudd az érdeklődési körét.Nyilván ha az autók érdeklik nem fogsz neki barbie babát venni...:D
6/7 anonim válasza:
Nem lehet túl igényes a csaj, ha már 16 évesen ilyen komolyan fiúzik. Könyvet akartam javasolni, de nem hiszem, hogy egy ilyen csaj olvasna. Ennek ellenére ajánlom neki Brontétól az Üvöltő szelek c. könyvet, le sem lehet tenni, hátha megszereti az olvasást, ami sokkal fontosabb még a tankönyveknél is, ha művelt ember akar lenni valaki, de egy mai írótól is tudok egy olyan könyvet, amit nem fog letenni: Fábián Janka: Emma szerelme. De kipróbálhatnád, hogy veszel neki egy kisebb versválogatást, mondjuk Legszebb szerelmes versek v. valami hasonlót. Hátha az "átjön".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!